سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: JR_PSRT-3-9_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 510
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد کلسیم آلژینات در سیستم دارورسانی نانو کامپوزیت هوشمند و مطالعه شیمی فیزیکی رهایش داروهای ضد سرطان
چکیده مقاله:
آلژیناتها از پلیمرهای طبیعی جزء گروه پلیساکاریدها هستند که افزون بر داشتن گروههای هیدروکسیلی متعدد در سطح زنجیرهای پلیمری، گروههای عاملی دیگری نظیر کربوکسیلات دارند. ترکیبات مزبور به واسطه این گروههای عاملی، خواص منحصر به فردی نشان میدهند. یکی از این خواص، قابلیت آلژیناتها به عنوان بستر و محملی مناسب است که کاربرد آنها را به عنوان پلیمر زیستی- پزشکی به شدت رونق بخشیده است. نانوذرات پلیمری کلسیم آلژینات بسترهایی مناسب برای نگهداری و رهایش کنترل شده انواع داروها هستنددر این طرح به کاربرد کلسیم آلژینات و سیستم نانوکامپوزیت آن در سیستمهای دارورسانی و نیز مطالعات شیمی فیزیکی (بررسیهای سینتیکی و ترمودینامیکی) فرایند رهایش داروهای ضد سرطانی به طور گسترده پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
كلسيم آلژينات، سيستم دارو رساني ، داروي ضد سرطان، سنتيك ، ترموديناميك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/722767/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شالبافان، منیر و قاسم زاده، حسین و رضایی بهبهانی، غلامرضا،1396،کاربرد کلسیم آلژینات در سیستم دارورسانی نانو کامپوزیت هوشمند و مطالعه شیمی فیزیکی رهایش داروهای ضد سرطان،،،،،https://civilica.com/doc/722767
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شالبافان، منیر؛ حسین قاسم زاده و غلامرضا رضایی بهبهانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، شالبافان؛ قاسم زاده و رضایی بهبهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کنترل میزان قند خون در بیماران دیابتی به کمک مودهای لغزشی
- بررسی ادجوانت های امولسیونی واکسن
- بهینه سازی چندمتغیری روش اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال برای اندازه گیری سرب و کادمیوم در نمونه های آبی
- مقایسھ کارآیی روش ھای مختلف برآورد فاصلھ نشانگر ھای غالب در جمعیت F 2 ھای غالب در جمعیت Beta vulgaris برای ژن مقاومت بھ ریزومانیا
- مطالعات ساختارهای بلوری زئولیت ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.