چالشهای ارتباط دو سویه نظام اداری الکترونیک و شهروندان در بستر شهر الکترونیک.
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی نظام اداری الکترونیکی
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,355
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRTAPCO02_022
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1388
چکیده مقاله:
آنچه نظام اداری الکترونیک را از نظام اداری سنتی متمایز می سازد ، بهبود عملکرد این نوع از نظامات با توجه به استفاده گسترده از فن آوریهای نوین و سیستمهای مبتنی بر آی تی از یک طرف و ارتباط آسانتر و کارآمدتر با ارباب رجوع یا شهروندان الکترونیکی از سوی دیگر میباشد. ارتباطی که با توجه به طراحی سامانه های الکترونیکی با کمترین تردد و بیشترین بازده، می تواند کارآیی هر نظام الکترونیکی را بهبود بخشد. پژوهش حاضر جهت شناسایی دلایل عدم ارتباط مناسب بین نظامات اداری الکترونیکی و شهروندان در ایران صورت گرفته است. مشکلی که بخشی از آن به روابط عمومی سازمانها در نظام اداری الکترونیک متوجه بوده و بخشی دیگر به شهروندان و نحوه استفاده آنهااز فن آوریهای نوین ارتباطی برمی گردد.
در پژوهش حاضر سامانه 4884 که جهت خرید از فروشگاههای زنجیره ای شهروند طراحی شده است ، بصورت پایلوت مورد پیمایش قرار گرفته است تا دلایل عدم استقبال شهروندان از این سامانه مورد ارزیابی قرار گیرد. مورد انتظار است که شناسایی این دلایل و ارائه راهکارهای رفع و یا به حداقل رساندن تاثیر آنها و تعمیم این راهکارها جهت سایر سازمانها و نظامات اداری مشابه ، باعث ارائه مدلی جهت کارآمدتر نمودن سامانه های الکترونیکی ارتباط با شهروندان شده و موجب ارتباط مناسبتر و کاربردی تر این نوع از نظامات اداری گردد.
کلیدواژه ها:
نظام اداری الکترونیک – شهروند الکترونیک – سامانه های الکترونیکی – روابط عمومی سازمانها – فن آوریهای نوین ارتباطی
نویسندگان
رامک زیاری
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای، دانشگاه Saxion شهر Deventer،
مهشید سندگل
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای، دانشگاه Saxion شهر Deventer،
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :