سال انتشار: 1396
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه
کد COI مقاله: NCCPM04_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 123
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی پارامترتاثیرگذاردرانتخاب روسازی راه ازلحاظ فنی، اجرا وهزینه ازدیدگاه مدیریت ساخت
چکیده مقاله:
تحلیل هزینه های کاربران راه، به منظور انتخاب طرح و سیاستهای نگهداری مناسب با کمترین هزینه، اهمیت بسیاری دارد. از این تحلیل به عنوان یک ابزار ضروری برای تصمیم گیری در خصوص سرمایه گذاری برای راههای جدید و راه های موجود در نظر گرفته میشود. از اینرو، درک تاثیر هزینه های بهسازی راه از اهمیت ویژه ای برخودار است و مزایای مربوط به تعمیرات منظم و دورهای در گرو این رابطه قرار دارد. لذا، در تحقیق حاضر سعی شده است تا تاثیر هزینه های تعمیر و نگهداری روسازی بر هزینه های کاربران راه برای شبکه ای از راههای کشور ایران بررسی شود. بر این مبنا، عوامل تاثیرگذار تابع هزینه کاربران راه برای شبکه راه منتخب انجام شده است. به ازای افزایش یک میلیون ریال هزینه های بهسازی اداره راه، هزینه عملکردی روزانه یک وسیله نقلیه در یک کیلومتر، 0/72 ریال کاهش مییابد. روسازی راهها به عنوان بخشی از سازه راه نقش بسیار مهمی در عملکرد و تامین سطح هموار و ایمن دارد. بنابراین ساخت روسازی های با قابلیت باربری و عمر بالا و کیفیت مناسب و نیز نگهداری آنها در شرایط عملکردی مناسب از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین دلیل بررسی عوامل موثر بر عملکرد و عمر اینگونه روسازی ها برای رفع کاستی ها و نواقص احتمالی و ارتقاء دانش مهندسی روسازی می تواند گام موثری در افزایش دوام و کیفیت روسازی ها و در نتیجه صرفه جویی در هزینه ساخت و نگهداری روسازی شود.
کلیدواژه ها:
انتخاب روسازي، دوام و كيفيت، قابليت باربري، هزينه هاي اجرا، مديريت ساخت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/716922/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرام، علی و مختاری، منصور،1396،شناسایی پارامترتاثیرگذاردرانتخاب روسازی راه ازلحاظ فنی، اجرا وهزینه ازدیدگاه مدیریت ساخت،چهارمین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه،تهران،،،https://civilica.com/doc/716922
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، آرام، علی؛ منصور مختاری)
برای بار دوم به بعد: (1396، آرام؛ مختاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش تحلیل هزینه چرخه عمر(LCCA) در مدیریت روسازی معابردر شهرستان خوی
- ارزیابی اقتصادی مخلوط های آسفالت ماستیک در مقایسه با مخلوط های آسفالتی گرم متداول
- مدیریت راه سازی و روسازی در ساختار BIM
- بررسی نقش شهر فرودگاهی بر اقتصاد کشور (مورد مطالعه شهر فرودگاهی امام خمینی )
- بررسی نقاط و مناطق بحرانی در روسازی های بتنی تحت بارهای وارده در سطوح پروازی فرودگاه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.