سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی سلامت روان و تندرستی
کد COI مقاله: MHWIAUQ03_282
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 114
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی رابطه میان هوش هیجانی و سازگاری زوجینی که به شوراهای حل اختلاف شهر یزد مراجعه کرده اند
چکیده مقاله:
مقدمه : طبق جدیدترین امار ثبت احوال کشور ایران میزان طلاق در پنج سال گدشته ، 37 درصد رشد داشته وازطرفی اختلافات زوجین چه به طلاق بیانجامد وچه نیانجامد با کاهش سلامت جسمی و بهداشت روانی همسران همراه است. با توجه به اینکه از جمله مسایلی که شاید بتواند روی رضایتمندی زناشویی موثر باشد هوش هیجانی است، این مطالعه با هدف پی بردن به ارتباط هوش هیجانی با شرایط سازگاری در جهت کاهش ناسازگاری زوجین و طلاق انجام شد.مواد وروش : مطالعه حاضرتحلیلی و به روش مورد- شاهدی میباشد. برای انجام این مطالعه به روش تصادفی تعداد 160نفر 80 زن و 80 مرد اززوجینی که به شوراهای حل اختلاف شهر یزد مراجعه داشته و علت اختلاف آنها اعتیاد، اختلال طبی و روانپزشکی نبوده به عنوان گروه مورد و در کنار این گروه، گروه دیگری شامل 160 نفرکه تابحال به شورای حل اختلاف مراجعه نکردند به عنوان گروه شاهد انتخاب شد . برای هریک از این افراد چک لیست دموگرافیک تکمیل و ازآنها تست بار-ان به منظور سنجش هوش هیجانی گرفته شد. یافته ها: میانگین سن افراد 30.6±7سال با دامنه تغییرات 16 تا 52 سال بودازنظرمحل تولد 144 نفر ازگروه مورد و 143 نفر از گروه شاهد متولد شهر بودند.بعد ازبررسی نتایج نشان می دهد میانگین نمره تست بار-ان در گروه مورد 75.13±267.96 و در گروه شاهد 337.90±46.40میباشد.همچنین دربررسی مولفه های هوش هیجانی درهر 5 حیطه تفاوت در دو گروه مورد بررسی بر حسب سن وجنس معنی دار است درمورد خرده مقیاس های هوش هیجانی برحسب سن و جنس به جز خرده مقیاس کنترل تکانه درسایر موارد تفاوت معنی دار بود نتیجه گیری: در این تحقیق مشخص شد هوش هیجانی گروه ناسازگار بطور معنیداری کمتر از گروه سازگار است .که به نظرمی رسدتقویت هوش هیجانی میتواند در بهبود روابط زوجین نقش داشته باشد
کلیدواژه ها:
هوش هيجاني، سازگاري زوجين
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/716421/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دشتی، ناصر و پیغمبری، فاطمه و فرقانی، مریم و مهدوی، پریسا،1393،ارزیابی رابطه میان هوش هیجانی و سازگاری زوجینی که به شوراهای حل اختلاف شهر یزد مراجعه کرده اند،سومین همایش ملی سلامت روان و تندرستی،قوچان،،،https://civilica.com/doc/716421
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، دشتی، ناصر؛ فاطمه پیغمبری و مریم فرقانی و پریسا مهدوی)
برای بار دوم به بعد: (1393، دشتی؛ پیغمبری و فرقانی و مهدوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شبکه های اجتماعی در دوران پاندمی کووید 19
- بررسی ارتباط سواد سلامت و سواد رایانه ای در بین دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه
- بررسی سواد رایانه ای و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه در سال 1397
- Living with Discordance: A Qualitative Description of the Challenges Faced by HIV Negative Married Women Running Title: Challenges Faced by HIV Negative Women in Iran
- Radix et Rhizoma Salviae Miltiorrhizae and sweet bone regeneration
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.