سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MEUCONF02_266
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 579
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مواجهه و تجربه برند و تاثیر آن بر یادآوری برند
چکیده مقاله:
یکی از باارزش ترین دارایی های یک شرکت در جهت بهبود فرایند بازاریابی، برند و فعالیت های برندینگ آن است. این دارایی ناملموس و ابعاد آن نقش مهمی در ارتقاء نگرش ها و تصمیمات مصرف کنندگان بازی می کند. ازاین رو هدف از این پژوهش بررسی مواجهه با برند و تجربه برند و تاثیر آن بر یادآوری برند سامسونگ می باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر متشکل از مشتریان گوشی های تلفن همراه سامسونگ در پاساژ علاءالدین تهران بوده و نمونه با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه گیری تصادفی سیستماتیک، 385 نفر تعیین و گزینش گردید. داده های مورد نیاز در این پژوهش از طریق پرسشنامه گردآوری شده، پایایی پرسشنامه ها با استفاده از روش آلفای کرونباخ تایید گردیده و روایی ابزار با روش محتوایی مورد تایید قرار گرفت. همچنین، داده های گردآوری شده با استفاده از نرم افزار ایموس و رو مدل یابی معادلات ساختاری مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که تجربه ناشی از مصرف برند بر چهار متغیر تصویر درک شده از برند توسط مصرف کننده، همخوانی برند با خودانگاره مصرف کننده، اعتماد به برند توسط مصرف کننده و رضایت او از برند تاثیر مثبت و معناداری دارد. اعتماد به برند نیز بر رضایت از برند و یادآوری برند تاثیر مثبت و معناداری دارد. به علاوه، تصویر درک شده از برند، هم خوانی برند با خودانگاره و رضایت از برند بر یادآوری برند توسط مصرف کننده تاثیر مثبت و معناداری دارد. نتایج، معناداری تاثیر مثبت مواجهه با برند بر همخوانی برند با خودانگاره مصرف کننده را نیز تایید کرد ولی در مورد تاثیر این متغیر بر تصویر درک شده از برند و اعتماد به برند توسط مصرف کننده نتیجه معناداری گزارش نشد. مبتنی بر نتایج به دست آمده می توان نتیجه گرفت که مواجهه با برند و تجربیات مصرفی برند دو عامل بنیادین و اساسی در جهت ارتقاء نگرش های مصرف کنندگان نسبت به برند و نهایتا یادآوری مداوم برند می باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MEUCONF02_266 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/715553/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اشرفی، حمیدرضا و نعامی، عبدالله،1396،بررسی مواجهه و تجربه برند و تاثیر آن بر یادآوری برند،دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه،تهران،https://civilica.com/doc/715553
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، اشرفی، حمیدرضا؛ عبدالله نعامی)
برای بار دوم به بعد: (1396، اشرفی؛ نعامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت دانش مشتری
- بررسی تاثیر آگاهی از برند، تصویر ذهنی برند و کیفیت ادراک شده خدمات برند بر ارزش ویژه برند در صنعت بانکداری ایران
- اثرگذاری استفاده از سلبریتی تبلیغات داخلی در وفاداری مشتریان برندهای لباس اسپرت
- بررسی تاثیر ابعاد تایید کننده مشهور بر نگرش به برند
- تاثیر تجربه برند بر وفاداری برند (مورد مطالعه شعب بانک شهر در شهرتهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگاهی اجمالی به مقوله تحقیقات در برنامه اول و دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور
- بررسی تطبیقی سیاست های علوم و فن آوری در نوزده کشور صنعتی و تازه صنعتی شده
- نقش تحقیقات در توسعه
- توسعه یا تلاش برای همسانی
- تحقیقات در خدمت صادرات
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۱۰ . حوزه توسعه روستایی و عشایری)
- تامین مالی پایدار برای پژوهش و نوآوری
- بررسی اقدامات کشور هند در توسعه مشارکت عمومی - خصوصی
- درآمدی بر آینده پژوهی دولت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.