سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IICMO04_090
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر رفتارهای ضد شهروندی مدیران سطح میانی شرکت ایران خودرو بر تحقق اهداف سازمانی
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر رفتارهای ضد شهروندی مدیران سطح میانی شرکت ایران خودرو بر تحقق اهداف سازمانی انجام شده است. روش پژوهش براساس موضوع، توصیفی همبستگی و براساس هدف، کاربردی - می باشد. جامعه ی آماری پژوهش شامل کلیه ی مدیران سطح میانی شرکت ایرانخودرو بالغ بر 1000 نفر بوده اند.به کمک جدول مورگان از میان اعضای جامعه ی آماری و به روش نمونه گیری تصادفی ساده، نمونه ای به حجم 287 نفر انتخاب شده است. جمع آوری داده ها به کمک دو پرسشنامه ی رفتار ضد شهروندی و پرسشنامه ی اهداف سازمانی محقق ساخته انجام شده است. پایایی پرسشنامه ها از روش آلفای کرونباخ با محاسبه ی ضریب اعتماد انجام شد که این مقدار برای پرسشنامه ی رفتارهای ضد شهروندی سازمانی عدد 7 / 89 و برای پرسشنامه-ی عملکرد شغلی عدد 4 / 91 بدست آمده است. روایی پرسشنامه ها نیز علاوه بر روش تحلیل محتوا، به کمک روش تحلیل عاملی اکتشافی انجام شده است. تجزیه و تحلیل داده های پژوهش از روش تحلیل آماری و با بکارگیری نرم افزارهای SPSS و PLS انجام گردیده است. نتایج پژوهش نشان میدهد که بین رفتارهای ضدشهروندی و تحقق اهداف سازمانی رابطه ای مثبت و معنی دار وجود دارد p<0.5
کلیدواژه ها:
رفتار ضدشهروندي، مديران مياني، ايران خودرو، اهداف سازماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/713765/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملکی، ولی و شریفی، رحمان و بزاز جزایری، سید احمد،1396،بررسی تاثیر رفتارهای ضد شهروندی مدیران سطح میانی شرکت ایران خودرو بر تحقق اهداف سازمانی،دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/713765
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ملکی، ولی؛ رحمان شریفی و سید احمد بزاز جزایری)
برای بار دوم به بعد: (1396، ملکی؛ شریفی و بزاز جزایری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پایداری شیروانی تحت اثر ترانشه برداری از دامنه با نگرش بر وقوع زمین لغزش (مطالعه موردی : راه روستایی اردغان در شمال شرق ایران)
- بررسی پایداری شیروانی تحت اثرشیب دامنه بانگرش بروقوع زمین لغزش مطالعه موردی: راه روستایی اردغان درشمال شرق ایران
- بررسی فشار برآیند پشت دیوارخاکی مسلح شده با ژئوگرید با رویه صلب بتنی با استفاده از تئوری میدان تصادفی
- تاثیر هندسه بر ظرفیت باربری و نشست شمع در خاک ماسه ای اشباع،تحت اثر بار محوری
- روش کاهش مقاومت برشی در تحلیل عددی پایداری شیروانی خاکی مسلح با میخ کوبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.