مقایسه الگوریتم برنامه ریزی تکاملی و الگوریتم های وراثتی باینری و حقیقی در بازآرایی چند منظورۀ شبکه های توزیع
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,869
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPDC14_023
تاریخ نمایه سازی: 1 اردیبهشت 1388
چکیده مقاله:
با توجه به اینکه شبکه های توزیع به صورت حلقوی طراحی و به صورت شعاعی بهره برداری می گردند لذا "بازآرایی" روشی ساده و کم هزینه جهت استفاده از امکانات موجود بدون نیاز به هر گونه تجهیز جدید در شبکه های توزیع جهت نیل به اهداف مختلفی از قبیل : کاهش تلفات اهمی، کاهش اضافه بار فیدرها و ایجاد تعادل بار، بهبود پروفیل ولتاژ، کاهش تعداد کلید زنی و ... با در نظر گرفتن محدودیتها و قیودی که در نهایت کاهش تلفات را به دنبال دارند می باشد. با توجه به گستردگی شبکه های توزیع و پیچیدگی ارتباطات در این شبکه ها و از همه مهمتر تعدد پارامترها، استفاده از تکنیکهای هوشمند اجتناب ناپذیر است. در این مقاله بازآرایی چندمنظورۀ شبکه های توزیع به منظور حداقل نمودن تلفات حقیق، متعادل کردن بار فیدرها و بهبود پروفیل ولتاژ با استفاده از الگوریتم های هیورستیک (تکاملی) انجام گرفته و الگوریتم برنامه ریزی تکاملی (EP)، به عنوان قدرتمندترین الگوریتم تکاملی موجود معرفی و جهت اثبات آن نتایج حاصله، با الگوریتم وراثتی باینری (BGA) و الگوریتم وراثتی حقیقی (RGA)، مقایسه می گردد جهت اعمال توابع هدف به شبکه های مورد مطالعه، از روش "جمع وزنی" استفاده گردیده ا ست. در کنار الگوریتم های مذکور ، از "نظریه گراف" و "ماتریس مجاورت گراف" متناظر به شبکه توزیع ، جهت بررسی قیود و محدودیت های توابع هدف کمک گرفته شده است.
کلیدواژه ها:
الگوریتم برنامه ریزی تکاملی ، الگوریتم وراثتی باینری و حقیقی ، بازآرایی چندمنظورۀ شبکه های توزیع ، بالانس بار و کاهش تلفات ، بهبود پروفیل ولتاژ
نویسندگان
محمد سلیمانی ساردو
شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان
مراد امیری مقدم
شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان
عبدالوحید مهدوی نیا
شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :