سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ENGIN01_054
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 239
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر مدیریت ریسک در سبد پروژه و کاربرد آن در سبد پروژه های عمرانی مطالعه موردی: شهرداری
چکیده مقاله:
سازمانها برای دستیابی به اهداف بلندمدت و کاهش ریسک از سبدپروژه استفاده میکنند. مدیریت سبدپروژه این اطمینان را به مدیران میدهد که منابع سازمان برروی آن دسته از فعالیتها (پروژهها) تمرکز دارند که بیشترین ارزش افزوده را برای آنها ایجاد می کند. حداکثر کردن ارزش مالی سبد پروژه، متناسب سازی سبد پروژه با اهداف و استراتژیهای سازمان و مشخص کردن نحوه متعادلسازی برنامه ها و پروژههای سبد پروژه براساس تواناییها و ظرفیت های سازمان عوامل مهمی هستند که در مدیریت سبدپروژه نقش اساسی دارند. یکی از اهداف مدیریت سبدپروژه مدیریت ریسک آن است که به منظور کاهش عدم قطعیتها و پیچیدگیهای محیط تجارت انجام میشود. مدیریت ریسک در سطح سبد پروژه بردستیابی به اهداف استراتژیک متمرکز است و موانع و فرصتهای رسیدن به اهداف استراتژیک را مورد بررسی قرار میدهد. تبادل دانش و اشتراک منابع بین پروژهها میتواند به سازمان در رسیدن به اهداف استراتژیک خود کمک کرده که در این میان ریسکهایی این معادله را تهدید می کنند. هدف از این پژوهش بررسی مدیریت ریسک در سبدپروژههای شهرداری منطقه یک تهران، انجام تحلیلهای کیفی و ارایه پاسخ های مناسب است و از نظر کارشناسان و خبرگان برای جمع آوری اطلاعات استفاده گردید. براساس نتایج بهدست آمده از تحلیلهای کیفی مهمترین ریسکهای موجود عبارتنداز: مواجه با کمبود بودجه،وجود موانع انتقال دانش، مواجه با کمبود تجهیزات، افزایش ضایعات، از دست دادن برتری، عدم بازپرداخت منبع، از دست دادن تقاضا،انتقال مصالح بی کیفیت، از دست دادن قدرت رقابت (برتری) و از دست دادن نیروی متخصص. برای مدیریت این ریسکها پاسخهایی نیز ارایه گردید که مهمترین آنها استفاده از ضمانتنامه و سفته های بانکی برای حذف ریسکهای مالی، زمینه سازی و تقویت فرهنگ اشتراک دانش و همچنین طبقه بندی دانش برای جلوگیری از تبادل دانش محرمانه و پرهیز از ازدست دادن مزیت رقابتی است.
کلیدواژه ها:
مدیریت ریسک، سبد پروژه، پروژههای عمرانی، شهرداری، انتقال دانش، اشتراک منابع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/711113/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبدالله نژاد، ابراهیم،1396،مروری بر مدیریت ریسک در سبد پروژه و کاربرد آن در سبد پروژه های عمرانی مطالعه موردی: شهرداری،کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران،معماری،مدیریت شهری و محیط زیست،کرج،،،https://civilica.com/doc/711113
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عبدالله نژاد، ابراهیم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، عبدالله نژاد؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انتخاب، رتبه بندی و تشکیل سبد بهینه پروژه در شرایط سیاست انقباضی با روش ترکیبی دیمتل و تحلیل پوششی داده هادر پروژه های توسعه شرکت فولاد مبارکه
- تجزیه و تحلیل نسبت های مالی یک شرکت نمونه بین سال های 92 تا 94
- مروری بر رویکردهای انتخاب سبد بهینه پروژه های صنعت ساخت بر اساس ریسک
- ارزیابی موانع لجستیک معکوس با استفاده از تکنیک DEMATEL
- مدیریت ریسک پروژه های بیمارستانی منطبق بر استاندارد گستره دانش مدیریت پروژه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل ویژگی های عناصر ادراکی و بصری در احیای پاتوق های شهری (نمونه موردی: حد فاصل پل شاه عباسی تا میدان شهدای کرج)
- نقش کاهش انرژی در معماری پایدار
- تزیینات وابسته به معماری ایران دوره اسلامی
- پایش تغییرات انتشار گاز منواکسید کربن در دو بازه زمانی فروردین ماه 1398 و 1399 در پی شیوع ویروس کووید-19 با استفاده از تصاویر ماهواره Sentinel-5p TROPOMI (مطالعه موردی: کشور ایران)
- شبیه سازی اثر جریان باد بر روی ساختمان ها بصورت سه بعدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.