سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: JR_NMS-1-2_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 158
فایل این مقاله در 30 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 30 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش استعمار در گفتمان خبری رسانه ای بین المللی
چکیده مقاله:
استعاره در زبان شناسی شناختی، تعریفی کاملا متفاوت از تعریف ادبی آن داردو به نوعی تار و پود و شناخت انسان را می سازد. در این تحقیق به ضرورت بررسی استعاره های به کارگرفته شده در گفتمان های خبری پرداخته شده است. تحقیق بر مبنای ارایه و توضیح مثال هایی از استعاره هایی که مورد استفاده در گفتمان های بین المللی است که منجر به ایجاد فضای ذهنی از پیش طراحی شده در ذهن افراد می شود. مسیله اصلی این پژوهش، بررسی نقش استعمار در گفتمان خبری رسانه های بین المللی است و این که استفاده از استعاره چگونه به انسجام گفتمانی کمک می کند و مخفی که ایدیولوژی می شود. پس از روشن شدن این بعد از کارکرد استعاره، در مرحله بعد به بررسی راهکارهای عملی پرداخت خواهد شد که می توان از آنها در تولید متون خبری بهره گرفت. از تفکر استعاری نمی توان استناد کرد. به خصوص موضوعات پیچیده و انتزاعی نظیر سیاست خارجی، از آنچه گفته شد می توان نتیجه گرفت که توجه به استعاره ها در خدمت کشف واقعیت خواهد بود.
کلیدواژه ها:
معني شناسي شناختي، استعاره، گفتمان هاي بين المللي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/707010/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زابلی زاده، اردشیر و موسوی، سیده ندا،1394،بررسی نقش استعمار در گفتمان خبری رسانه ای بین المللی،،،،،https://civilica.com/doc/707010
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، زابلی زاده، اردشیر؛ سیده ندا موسوی)
برای بار دوم به بعد: (1394، زابلی زاده؛ موسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.