سال انتشار: 1396
محل انتشار:
دومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل و پیشرفت پایدار
کد COI مقاله: PDFCONF02_077
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,009
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شاخص های پدافند غیر عامل در تحلیل مکانی مراکز حیاتی وحساس مناطق مرزی
چکیده مقاله:
نگاه ناصحیح به نیازها و راهبردهای دفاعی هزینه های گزاف دفاعی و ناتوانی در فرایند مقابله را در پی خواهد داشت. برخورداری از توان دفاعی بالا بدون مکان گزینی اصولی زیرساخت ها و مراکز ثقل وتاسیسات و شریان های حیاتی میسر نخواهد شد. مکان گزینی منطقی ونظام مند مراکز حیاتی وحساس با رعایت شاخص های پدافند غیر عامل از مهم ترین اقدامات در کاهش آسیب پذیری وافزایش توان دفاعی این مراکز خواهد بود. در تحقیق حاضر و با توجه به اهمیت بالای مراکز حیاتی وحساس مستقر در مناطق مرزی ، ضمن بررسی منابع علمی متعدد، 12 شاخص پدافند غیر عامل که نقش بالایی در مکان گزینی مطلوب این مراکزدارند استخراج و با اخذ نظرات 15 نفر ازصاحب نظران و کارشناسان خبره حوزه پدافند غیرعامل، ضرایب اهمیت شاخص ها بر پایه استفاده از روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) تعیین شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد که شاخص های استقرار درمنابع مشترک باهمسایگان، فاصله از پایگاه های نظامی کشورهای همسایه و فاصله از مراکز و پایگاه های دفاعی پشتیبان موجود درمنطقه، درمقایسه با سایر شاخص ها اهمیت بالاتری دارند واهمیت نسبی این شاخص ها به گونه ایست که سایر شاخص ها راتحت الشعاع خود قرار داده و ضرورت تامین این شاخص ها را آشکارمی نماید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PDFCONF02_077 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/702386/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدکریمی، رضا،1396،شاخص های پدافند غیر عامل در تحلیل مکانی مراکز حیاتی وحساس مناطق مرزی،دومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل و پیشرفت پایدار،تهران،https://civilica.com/doc/702386
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، محمدکریمی، رضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، محمدکریمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
نقد پژوهشگران در مورد مقاله شاخص های پدافند غیر عامل در تحلیل مکانی مراکز حیاتی وحساس مناطق مرزی
رضا خوشنود (1397/09/12): با توجه به مرز آبی و خشکی و طولانی بودن مرزهای ایران ضروری بود در ارایه شاخص ها تقسیم بندی با توجه به محیط طبیعی و شرایط مرز ارایه میشد
رضا خوشنود (1397/09/12): با توجه به مرز آبی و خشکی و طولانی بودن مرزهای ایران ضروری بود در ارایه شاخص ها تقسیم بندی با توجه به محیط طبیعی و شرایط مرز ارایه میشد
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر آمایش سرزمین از منظر پدافند غیرعامل
- بررسی ظرفیت های گردشگری شهرستان خوی
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.