سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل و پیشرفت پایدار
کد COI مقاله: PDFCONF02_030
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 854
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امنیت سایبری سیستم اندازه گیری گسترده شبکه برق در صورت وقوع حملات سایبری به تجهیزات هوشمند خطوط انتقال اطلاعات آسیب پذیر
چکیده مقاله:
سیستم اندازه گیری گسترده (WAMS) به عنوان یک زیرساخت مستقل که سیستم سنتی اسکادا را کامل می کند مورد استفاده قرار می گیرد. ارزیابی نقاط ضعف WAMS بر اساس کارکردهای واقعی و خطراتی که متوجه آن می شود از اهمیت زیادی در امنیت کلی شبکه برق برخوردار می باشد. سیستم هوشمند برق با انواع مختلف دسترسی های مخرب غیرمجاز، یعنی با حملات سایبری مواجه می باشد. نقش اساسی اندازه گیری بهنگام و کنترل اطلاعات در بهره برداری از شبکه های هوشمند برق را واحدهای اندازه گیری فازوری (PMU) بر عهده دارند. در این مقاله به مکان یابی PMU ها خصوصا در صورت وقوع حملات سایبری به سیستم های ارتباطی و تجهیزات مخابراتی خطوط آسیب پذیر در شبکه برق می پردازد و حداقل تعداد PMU در سیستم قدرت در این وضعیت محاسبه می شود. یک شبکه نمونه صنعتی در یک منطقه استراتژیک در نظر گرفته شده و با فرض حملات سایبری به خطوط ارتباطی آسیب پذیر، رویت پذیری شبکه مورد بحث قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
امنيت سايبري، شبكه هوشمند، حملات سايبري، رويت پذيري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/702348/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرداد، نورالله و سلیمانی، سودابه و فقیهی، فرامرز،1396،امنیت سایبری سیستم اندازه گیری گسترده شبکه برق در صورت وقوع حملات سایبری به تجهیزات هوشمند خطوط انتقال اطلاعات آسیب پذیر،دومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل و پیشرفت پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/702348
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، فرداد، نورالله؛ سودابه سلیمانی و فرامرز فقیهی)
برای بار دوم به بعد: (1396، فرداد؛ سلیمانی و فقیهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- امنیت سایبری در سیستم های کنترل صنعتی و مراکز دیسپچینگ
- امنیت سایبری و ارتباطات سیستم توان - قسمت های اصلی زیر ساخت شبکه هوشمند
- تحلیل تاثیرات حملات سایبری به شبکه های هوشمند
- تحلیل امنیت سایبری در شبکه هوشمند برق مبتنی بر ارزیابی قابلیت اطمینان
- طبقه بندی حملات سایبری دراسکادا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.