استقرار سیستم مدیریت اطلاعات با استفاده از سیستم های اطلاعاتی(EIS , DSS , MIS) در سدهای مخزنی
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیرساختها
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,087
نسخه کامل مقاله در کنفرانس ارائه نشده است و در دسترس نیست.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCEMI01_101
تاریخ نمایه سازی: 12 فروردین 1388
چکیده مقاله:
امروزه فناوری اطلاعات یا اصطلاحا (1IT ) در عرصه جهانی جایگاه ویژه و ارزندهای را بهدست آورده ومسلماً در آیندهای نه چندان دور و با آهنگ رو به رشد جمعیت، زندگی جوامع بشری بدون آن تقریبا میسر نخواهد بود. به جرات میتوان گفت که عملا بدون استفاده از این فناوری، مدیران در تصمیمگیریهای مختلف در زمینههای صنعتی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی و… امکان تجزیه و تحلیل، پیشبینی و برنامهریزی را برای اجرای فرایندهای آتی نخواهند داشت و در صورت کنار نهاده شدن این نیاز حیاتی و روز کشور، در آینده با مشکلات فراوانی روبرو خواهند شد. منابع آب و کلاً صنعت آب کشور نیز از این قاعده مستثنی نبوده و لزوم بهکارگیری از این فناوری مدرن و بهروز در این عرصه امری اجتنابناپذیر است. از مزایای استفاده از این فناوری میتوان به ارتقا سطح کمی و کیفی آمارها و اطلاعات واصله از اقصی نقاط کشور مربوط به بیلانهای منابع آبی کشور اشاره داشت که در تصمیمگیری متولیان آب کشور اثر چشمگیری را خواهد داشت. در این مقاله دربارهی این فناوری ارزشمند از ابعاد مدیریتی و سیستم اطلاعاتی پرداخته میشود و با تعریف و شرح انواع معمول سیستمهای اطلاعاتی شامل سیستم اطلاعات مدیریت (MIS2)، سیستم پشتیبان تصمیمگیری (DSS3) و سیستمهای اطلاعات اجرایی (4EIS) به جایگاه و منزلت واقعی هر یک از آنها اشاره میگردد. همچنین مراحل استقرار سیستم مدیریت اطلاعات و نتایج ارزشمند آن که در راستای ارتقای کمی وکیفی مدیریت سدها بوده بیان خواهد شد.
کلیدواژه ها:
سیستم اطلاعاتی ، سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) ، سیستم پشتیبان تصمیمگیری (DSS) ، سیستمهای اطلاعات اجرایی (EIS) ، سدهای مخزنی
نویسندگان
باقر نیکوفر
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر
محمدعلی لطف اللهی یقین
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز
اسماعیل نیکوفر
دستیار علمی دانشگاه پیام نور
مریم قاسمی
کارشناس زبان انگلیسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :