سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IMES11_414
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 9,148
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چارچوب های آلی- فلزی ( MOFs ): موادی برای قرن 21
چکیده مقاله:
چارچوب های آلی-فلزی ( MOFs ) در چند سال اخیر به دلیل خواص جذبی و ذخیره سازی در زمینه های مختلف، خصوصا انرژی و زیستی بسیار مورد توجه ی محققان قرار گرفته اند. MOFs نسل جدیدی از پلیمرهای کیوردیناسیونی نانو متخلخل هستند که ساختار کریستالی آنها از کنار هم قرارگیری واحدهای سازنده ی ثانویه ( SBUs ) آلی و معدنی تشکیل شده است که به دلیل ساختار انعطاف پذیر و مساحت سطح بالای آنها نسبت به سایر مواد متخلخل مانند زیولیت ها، سیلیکا و کربن فعال، علاقه ی بسیاری از محققان را به خود معطوف کرده اند به طوری که این مواد تحت عنوان MOFs : موادی برای قرن 21 معرفی شده اند. در حقیقت می توان این مواد را پلی بین شیمی آلی و شیمی معدنی دانست که انعطاف پذیری خود را مدیون لیگاند آلی و ساختار منظم و کریستالی آنها ناشی از حضور یون های فلزی می باشد. در این مقاله خصوصیات ساختاری، روش های سنتز، اصلاح پساسنتزی، انواع MOFs و همچنین به کاربردهای چارچوب های آلی-فلزی (MOFs) در زمینه های مختلف از جمله ذخیره سازی انرژی های پاک مثل هیدروژن و کاربردهای زیست محیطی، انواع سنسورها، حذف جذبی و جداسازی مواد سمی از فازهای گازی و مایع و سوخت، کاربردهای پزشکی و بیولوژیکی، کاتالیست ها، نانوراکتورها، تجهیزات اپتوالکترونیک مانند سلول خورشیدی و نانوفیلتراسیون ها، به طور خلاصه اشاره شده است.
کلیدواژه ها:
چارچوب های آلی-فلزی ( MOFs ) ، نانو متخلخل ، کریستالی ، انعطاف پذیر ، واحدهای سازنده ی ثانویه ( SBUs)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES11_414 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/699921/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غیاث آبادی فراهانی، معصومه و خانلرخانی، علی و کاظم زاد، محمود،1396،چارچوب های آلی- فلزی ( MOFs ): موادی برای قرن 21،ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی متالورژی و مواد،تهران،https://civilica.com/doc/699921
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، غیاث آبادی فراهانی، معصومه؛ علی خانلرخانی و محمود کاظم زاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، غیاث آبادی فراهانی؛ خانلرخانی و کاظم زاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چارچوبهای فلز-آلی ( MOFs) به عنوان نسل جدیدی از کاتالیست های ناهمگن و بررسی اثر کاتالیستی این ترکیبات در اکسایش آلکان ها، الکل ها و سولفیدهای آلی
- مروری بر کاربرد چارچوب های آلی فلزی جهت حذف مواد دارویی از محلول های آبی
- بررسی سنتز غشاهای MOF-5 ، MOF-74 ، MOF-177 ، MOF-199 وIRMOF-0 با هدف حذف آلایندههای سمی و شیمیایی در دمای اتاق
- سنتز مواد نانو متخلخل چارچوب های فلز- آلی (MOFs) با استفاده از روش آلتراسونیک و بررسی جذب گاز در آنها
- سنتز و شناسایی چارچوب های فلزی – آلی دارای پایه فلز آلومینیوم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم
- تغییر ریز ساختار و خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه فلزی آلیاژهای منیزیم بر اثر اعمال نوسانات حرارتی
- نقش رشد اپیتکسی بر گسترش بافت در پوشش رسوب الکتریکی روی
- بررسی تغییرات فازی در آلیاژ Ti-6Al-4V در حین سرد کردن توسط آزمایش های دیلاتومتری
- بررسی سینتیک رشد دانه برنج 70-30
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.