سال انتشار: 1388
محل انتشار: هفتمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC07_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,255
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ریزساختار شیشه- سرامیک های میکا- ولاستونیت تولید شده به روش سینترینگ
چکیده مقاله:
هدف از تحقیق پیش رو بررسی امکان تولید شیشه - سرامیک های میکا - ولاستونیت به روش سینترینگ می باشد . این شیشه- سرامیک ها علاوه بر خاصیت ماشینکاری از استحکام نسبی خوب نیز به دلیل وجود فاز ولاستونیت برخوردارند . بدین منظور دو فریت شیشه در سیستم های میکا و ولاستونیت جداگانه تهیه شده و پس از آسیاب شدن به نسبت های 30 و70 درصد وزنی با هم مخلوط شدند . در بخش دیگری از این پژوهش میکای بلوری پس از خردایش توسط آسیاب به میزان 30 و 70 درصد وزنی به فریت ولاستونیت افزوده شد تا امکان نفوذ یون های منیزیم از درون شیشه میکا بررسی شود . ترکیبات تهیه شده پس از اختلاط و پرس سرد، د ر کوره الکتریکی بدون فشار سینتر و کریستاله شدند . ارزیابی میزان سینترینگ توسط اندازه گیری درصد انقباض خطی و چگالی نسبی صورت گرفت . به منظور تعیین و شناسایی فازهای کریستالی و ریز ساختار به ترتیب از آنالیز اشعه ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی (SEM) استفاده شد. بررسی ریزساختار نمونه های سینتر شده نشان داد که فازهای بلورین میکا، دایوپساید و ولاستونیت به ترتیب مورفولوژی صفحه ای، میله ای و ذره ای داشتند . نمونه سینتر شده شامل فازهای کریستالی نهایی فلوگوپیت و ولاستونیت دارای بهترین خاصیت سینتر پذیری بود و به دانسیته نسبی 98% در دمای بهینه سینترش رسید.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/69901/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عاشوری راد، بابک و علیزاده، پروین،1388،بررسی ریزساختار شیشه- سرامیک های میکا- ولاستونیت تولید شده به روش سینترینگ،هفتمین کنگره سرامیک ایران ،شیراز،،،https://civilica.com/doc/69901
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، عاشوری راد، بابک؛ پروین علیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1388، عاشوری راد؛ علیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارتقاء قابلیت جذب رنگزای راکتیو از محلول توسط نانو ذرات کیتوسان
- تهیه و بررسی خواص مکانیکی کامپوزیت زمینه آپاتیتی آلومینا زیرکونیا
- شیشه های با تکنولوژی بالا و خاصیت ذخیره گرمایی بر پایه مصالح تغییرفاز دهنده
- الیاف کربن فعال: ساخت، خواص و کاربرد
- شیشه های خود تمیز شونده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی اثر افزودنی VCبر ریزساختار و خواص مکانیکی نانوکامپوزیت HfC-Graphite حاصل از زینتر بدون فشار
- بررسی روند تغییرات ساختاری با دما در پودر مزوپور اکسید تیتانیوم
- افزایش استحکام مکانیکی اسفنج های سلول باز آلومینایی با استفاده از مقدار بهینه پراکنده ساز تایرون
- ساخت لایه اکسید آلومینیم Al2O3 توسط سیستم کندوپاش مغناطیسی دو تارگته
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.