سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: NEWCONF04_171
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 285
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله الیاف کربن فعال: ساخت، خواص و کاربرد
چکیده مقاله:
امروزه افزایش آلودگیهای محیط زیستی در سطح جهان با توجه به تولید روز افزون پساب های صنعتی، و رهاسازی میلیون ها تن از فضولات و سموم(مواد رنگی، فلزات سنگین و ...) در آبهای سطحی به سبب نا آگاهی و یا بی توجهی بیشر، از یک سو و محدودیت منابع آبی از سوی دیگر، بروز فاجعه بیولوژیکی و زیستمحیطی را بیش از پیش محتمل ساخته است. از این رو تلاش برای یافتن روش های جدید به منظور حذف این آلاینده ها از پ ساب های صنعتی در دستور کار بسیاری از پژوه شگران قرار گرفته ا ست. در این میان می توان به ساخت و ا ستفاده ازفیلترهای الیاف کربن فعال ا شاره نمود. الیاف کربن فعال برخلاف الیاف کربن متداول دارای ا ستحکام کم و سطح مخ صوص بالایی می با شند. این الیاف دارای خا صیت جذب سطحی بسیار خوبی ه ستند و می توانند به منظور جذب پوششهای حفاظتی، فیلتراسیون گازها، مایعات و خالص سازی استفاده شوند. الیاف کربن فعال می توان به روش فعالسازی فیزیکی و یا شیمیایی از الیاف طبیعی مثل پنبه و یا الیاف سلولزی مانند ویسکوز، استات سلولز و الیاف پلی آکریلیک و حتی الیاف بازیافتی حاصل از کاغذ و مقواهای باطله تولید نمود. به طورکلی تولید صنعتی و کاربرد این ماده با توجه به صرفه اقتصادی، میتواند اقدامی موثر برای کمک به حفظ محیط زیست وسلامتی بشر میباشد.
کلیدواژه ها:
آلودگي زيست محيطي، پساب هاي صنعتي، فليتر جاذب ، الياف كربن فعال، سلامتي بشر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/780155/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی، سیده صدیقه و آزادفلاح، محمد و ابراهیمی، سیده مریم،1397،الیاف کربن فعال: ساخت، خواص و کاربرد،چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/780155
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ابراهیمی، سیده صدیقه؛ محمد آزادفلاح و سیده مریم ابراهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1397، ابراهیمی؛ آزادفلاح و ابراهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حذف آنتی بیوتیک آموکسی سیلین به عنوان یک آلاینده نوظهور با استفاده از کربن فعال
- ساخت کربن فعال با استفاده از فعال سازی شیمیایی پوسته درخت خرما
- روش تولید پارچه کربن فعال در مقیاس آزمایشگاهی
- شناخت پساب های تولیدی صنایع نفت و گاز و راه های کاهش آن
- تاثیر آب شور بر حدود اتربرگ و CBR خاک با درصد های ریز دانه متفاوت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.