سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه ساختار غیرخطی امنتر برای مولد اعداد شبه تصادفی با استفاده از ساختارهای خطی LFSR و بهینه سازی آن در سطح لی اوت

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 781

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICELE02_191

تاریخ نمایه سازی: 7 اسفند 1396

چکیده مقاله ارایه ساختار غیرخطی امنتر برای مولد اعداد شبه تصادفی با استفاده از ساختارهای خطی LFSR و بهینه سازی آن در سطح لی اوت

مساله تولید اعداد تصادفی درحالت کلی یک مساله چالشبرانگیز است. از جمله چالش های تولید این گونه اعداد، تکراری بودن اعداد تولید شده پس از طی یک تناوب و قابلیت پیش بینی روال تولید اعداد میباشد.در این مقاله سعی شده است با استفاده از ارایه یک ساختار ترکیبی در بکارگیری شیفت رجیسترها با فیدبک خطی، شیوه تولید اعداد شبه تصادفی و در نتیجه میزان تصادفی بودن اعداد تولید شده بهبود یابد. به عبارت دیگر، با ترکیب شیفت رجیسترهای خطی یک ساختار غیرخطی پیشنهاد میشود که امنیت خروجی مولد اعداد تصادفی را افزایش خواهد داد. همچنین ابعاد بهینه مدار دیجیتال طراحی شده در سطح لی اوت نیز مدنظر قرار گرفته است. برای طراحی مدار دیجیتال پیشنهادی و ارزیابی پارامترهای آن، پس از توصیف مدار توسط زبانهای توصیف سختافزار (وریلاگ)، طرح، شبیه سازی و سپس سنتز شده و با هدف بهینه سازی ابعاد طراحی، لی اوت مدار ایجاد گردیده است.

کلیدواژه های ارایه ساختار غیرخطی امنتر برای مولد اعداد شبه تصادفی با استفاده از ساختارهای خطی LFSR و بهینه سازی آن در سطح لی اوت:

مولد اعداد ، شبه تصادفی ، لی اوت ، شیفت رجیستر با فیدبک خطی ، وریلاگ

نویسندگان مقاله ارایه ساختار غیرخطی امنتر برای مولد اعداد شبه تصادفی با استفاده از ساختارهای خطی LFSR و بهینه سازی آن در سطح لی اوت

مهدی سیفی پور

کارشناسی ارشد الکترونیک دیجیتال، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

سامان مقدم تبریزی

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

مجید نوری گلشاد

آزمایشگاه برق و الکترونیک، سازمان فنی و حرفه ای، همدان، ایران

مقاله فارسی "ارایه ساختار غیرخطی امنتر برای مولد اعداد شبه تصادفی با استفاده از ساختارهای خطی LFSR و بهینه سازی آن در سطح لی اوت" توسط مهدی سیفی پور، کارشناسی ارشد الکترونیک دیجیتال، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران؛ سامان مقدم تبریزی، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران؛ مجید نوری گلشاد، آزمایشگاه برق و الکترونیک، سازمان فنی و حرفه ای، همدان، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مولد اعداد، شبه تصادفی، لی اوت، شیفت رجیستر با فیدبک خطی، وریلاگ هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 781 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مساله تولید اعداد تصادفی درحالت کلی یک مساله چالشبرانگیز است. از جمله چالش های تولید این گونه اعداد، تکراری بودن اعداد تولید شده پس از طی یک تناوب و قابلیت پیش بینی روال تولید اعداد میباشد.در این مقاله سعی شده است با استفاده از ارایه یک ساختار ترکیبی در بکارگیری شیفت رجیسترها با فیدبک خطی، شیوه تولید اعداد شبه تصادفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه ساختار غیرخطی امنتر برای مولد اعداد شبه تصادفی با استفاده از ساختارهای خطی LFSR و بهینه سازی آن در سطح لی اوت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.