سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ACONF03_039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 206
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتخاب استراتژی بهینه نگهداری و تعمیرات با استفاده از رویکرد شبیه سازی و مفهوم تولید سلولی
چکیده مقاله:
با جهانی شدن صنعت بانکداری و عدم تمایز محصولات، کیفیت خدمات به عنوان مزیت رقابتی شناخته شده است. با توجه به اهمیت موضوع کیفیت خدمات بانکی و نیز رویکرد مشتری گرایی و مشتری محوری در بحث بازاریابی، نیاز است که در این خصوص راهکارهای اجرایی اتخاذ گردد. تحقیق میدانی حاضر باهدف سنجش کیفیت خدمات ارایه شده توسط دستگاه های خودپرداز بانکی و نیز بررسی ارتباط بین کیفیت خدمات دستگاه خودپرداز با رضایتمندی مشتریان انجام شده است. در این پژوهش از مقیاس سروپرف به منظور ارزیابی کیفیت خدمات دستگاه خودپرداز استفاده شده و جامعه آماری آن، کلیه مشتریان بانک ملت شهر ارومیه و نمونه آماری 384 نفر از این مشتریان هستند. داده های جمع آوری شده با بهره گیری از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج این تحقیق نشان داد که رابطه مثبت و معناداری بین کیفیت خدمات دستگاه خودپرداز بانک مورد مطالعه و رضایتمندی مشتریان وجود دارد. همچنین از بین ابعاد کیفیت خدمات، دو بعد قابلیت اطمینان و عوامل محسوس، تاثیر بیشتری بر رضایتمندی مشتریان دارند.
کلیدواژه ها:
آرایش سلولی، استراتژی نگهداری و تعمیرات، شبیه سازی، برنامه ریزی چند هدفه، Arena
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/693570/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرهادی قهرمانلو، امین،1396،انتخاب استراتژی بهینه نگهداری و تعمیرات با استفاده از رویکرد شبیه سازی و مفهوم تولید سلولی،سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی،تهران،،،https://civilica.com/doc/693570
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، فرهادی قهرمانلو، امین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، فرهادی قهرمانلو؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.