سال انتشار: 1395
محل انتشار:
دومین کنفرانس ملی چارسوی علوم انسانی
کد COI مقاله: NCCH02_098
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 407
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گونه های نقد ادبی در اشعار فریدون مشیری
چکیده مقاله:
نقد از اصولی است که در دو دهه اخیر تلاش های ارزنده ای در زمینه ی اصول، مبانی و روش های آن شده است. حاصل این تلاش ها ترجمه و معرفی منابعی در ارتباط با شیوه های مطرح نقد و اساسی ترین مباحث مربوط به واکاوی و تحلیل متن بوده است. نقد در آثار ادبی، استعاره ای بود که اکنون کاربردی حقیقی یافته است. از اینکه در گذشته و حتی امروز، مفهوم نقد با خرده گیری و عیب جویی همراه است می توان فهمید که کاربرد این واژه ریشه در اقتصاد کهن دارد از این لحاظ یکی از کارکردهای نقد، سنجش خلوص طلا و نقره و فلزات بوده است یعنی تشخیص و جدا کردن دینار و درهم سره )اصل( از ناسره )قلب( و شناختن و جدا کردن چیزی خالص از ناخالص. این جستار با عنوان بررسی انواع نقد با نگاهی به فریدون مشیری بر آن است ضمن معرفی مشیری و آثارش اشعار این شاعر ارزشمند معاصر و اجتماعی را از دیدگاه انواع نقد همراه با شواهد شعری بازگو نمایید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCH02_098 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/693252/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صیادی دریاکناری، عباس،1395،گونه های نقد ادبی در اشعار فریدون مشیری،دومین کنفرانس ملی چارسوی علوم انسانی،شیراز،https://civilica.com/doc/693252
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، صیادی دریاکناری، عباس؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، صیادی دریاکناری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ممیزی نگرش شغلی کارکنان شرکت فرابورس ایران با استفاده از استاندارد 34000
- بررسی سبک شناسی اشعار هوشنگ ابتهاج
- بررسی تاثیر ریسک منابع انسانی بر کارکردهای منابع انسانی (مطالعه موردی: سازمان تامین اجتماعی شهر کرمانشاه)
- تحلیل اشعار فریدون مشیری از منظر نقد ادبی
- مدل راهبردی و کاربردی مدیریت دانش سرمایه انسانی با رویکرد توانمندسازی مدیران و کارکنان شرکت های ایرانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.