سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ARSE01_143
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 232
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی موانع موجود و ارایه راهکارهایی جهت پیاده سازی سیستم جامع کنترل پروژه در پروژه های ساختمانی
چکیده مقاله:
اجرای به موقع و با کیفیت پروژه های عمرانی از عوامل موثر در تسریع رشد اقتصادی – اجتماعی کشورهای درحال توسعه بشمار می رود. علیرغم اینکه این سیستم در پروژه های عمرانی در حال بررسی و اجرا می باشد متاسفانه هنوز تقص های زیادی در آن وجود دارد. همچنین اغلب مشاهده می گردد که پروژه ها با تاخیر زیاد نسبت به زمان برآورد شده، هزینه هنگفت و اغلب با کیفیت نه چندان مطلوب به اتمام می رسند. بسیاری از پروژه ها حتی پس از اجرا و در مرحله بهره برداری نیز به دلیل عدم وجود یک سیستم کنترلی کارامد با مسایل زیادی روبرو می شوند. یکی از عوامل موثر در ایجاد چنین نقیصه هایی، ضعف برنامه ریزی و یا عدم بکارگیری صحیح شیوه های علمی مدیریت و کنترل پروژه در این زمینه است. لذا هدف پژوهش حاضر شناسایی و بررسی زیرساخت های لازم جهت اجرای موفقیت آمیز سیستم کنترل پروژه می باشد. در همین راستا، به شناسایی موانع موجود و همچنین ارایه راهکارهای بالقوه در جهت اجرای بهینه این سیستم پرداخته شده است. خروجی این پژوهش نیز زمینه ای لازم جهت اجرای موفقیت آمیز سیستم کنترل پروژه را فراهم می سازد.
کلیدواژه ها:
مديريت پروژه، موانع كنترل پروژه، راهكارهاي كنترل پروژه، پروژه هاي ساختماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/692121/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هروی تربتی، امیرحسین و سرابی، سیده مهدیه،1396،شناسایی موانع موجود و ارایه راهکارهایی جهت پیاده سازی سیستم جامع کنترل پروژه در پروژه های ساختمانی،اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی درعلوم و مهندسی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/692121
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، هروی تربتی، امیرحسین؛ سیده مهدیه سرابی)
برای بار دوم به بعد: (1396، هروی تربتی؛ سرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد کنترل پروژه در صنعت ساخت و ساز ایران
- نقش مدیریت پروژه در صنعت ساختمان در ایران
- بررسی وضعیت مدیریت پروژه در پروژه های ساختمانی کشور و تفاوت آن با کشورهای پیشرفته
- قابلیت های نرم افزارهای برنامه ریزی و کنترل پروژه برای پیاده سازی استاندارد PMBOK
- سیستم اطلاعات مدیریت پروژه PMIS و پیادهسازی آن در پروژههای ساختمانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- بررسی روند تکنولوژی های گیربکس های اتوماتیک در جهان و انتخاب مناسب ترین گیربکس برای توسعه در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.