سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: BIOCONF19_638
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 610
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش میزان آلودگی های دیوکسین در نمونه آب ایران با استفاده از روش بیولومینسانس
چکیده مقاله:
دیوکسین ها یکی از سمی ترین ترکیبات آروماتیکی است که تاکنون شناخته شده اند. این ترکیبات در اثر سوزاندن ترکیبات کربنی در کنار ترکیبات کلر دار به صورت نا خواسته تولید می شوند که سمی ترین آنها TCDD می باشد. این مواد پس از ورود به آب و زنجیره غذایی در بدن انسان تجمع کرده و سبب عوارض چون اختلالات هورمونی و انواع سرطان می گردند. روش اندازه گیری قدیم و دقیق این ماده ازطریق کروماتوگرافی GC/MASS بوده اما اخیرا به علت مقرون به صرفه نبودن و زمان بر بودن آن اقدامات بسیاری برای تهیه تکنیک های دقیق، حساس، سریع و ارزانتری برای شناسایی این ماده صورت گرفته است، که امکان غربال گری مواد غذایی را برای دیوکسین ها برای بسیاری از کشورها ممکن ساخته است. یکی از این روش ها که به شکل گسترده برای غربال گری آب و مواد غذایی انسانی دامی و انسانی مورد استفاده قرار میگ یرد، روش بیولومینسانس است. برای استفاده از این روش ابتدا بایستی سم از نمونه آب بوسیله هگزان و دی اتیل اتر با نسبت حجمی ( 97:3 ) وسپس عبور آن از ستون سیلیکا تخلیص گردد. بعد از تخلیص نمونه، سلول های حاوی ژن گزارشگر را با نمونه تخلیص شده تیمار کرده و بعد از 24 ساعت با لومینومتر میزان لوسیفراز القا شده توسط سلول ها سنجش می شود. دراین تحقیق با استفاده از این روش حضور و یا عدم حضور دیوکسین در آب ایران بررسی شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BIOCONF19_638 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/688134/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تاج آبادی ابراهیمی، الناز و حسین خانی، سامان و عطایی، فرنگیس و طهماسبی، الهام،1395،سنجش میزان آلودگی های دیوکسین در نمونه آب ایران با استفاده از روش بیولومینسانس،نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران،تبریز،https://civilica.com/doc/688134
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، تاج آبادی ابراهیمی، الناز؛ سامان حسین خانی و فرنگیس عطایی و الهام طهماسبی)
برای بار دوم به بعد: (1395، تاج آبادی ابراهیمی؛ حسین خانی و عطایی و طهماسبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تکنولوژی و روش های استخراج، جداسازی و تخلیص آنزیم ها و پروتئین های باکتریایی
- Confrontation of soil symbionts and inhibition of oak (Quercus brantii) decay
- استفاده از ترکیب لسیتین سویا و کنسانتره ۸۰ پروتئین آب پنیر برای بهبود نمک صفراوی و تحمل اسید پروبیوتیک ها
- تاثیر کشت مداوم پنبه تراریخته بر جامعه باکتریایی خاک
- مروری بر بیماری الزایمر و راهکارهای درمانی ارائه شده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.