سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: BIOCONF19_293
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 176
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مراحل تکوینی بساک و دانه گرده در فلفل دلمه
چکیده مقاله:
مطالعه دانه های گرده در مراحل تکوینی خاص در طی میکروسپوروژنز و میکروگامتوژنز گامی مهم در علوم پایه ای و کاربردی می باشد. در این راستا و با هدف توسعه دانش در مورد فلفل دلمه Capsicum annuum L گلها در مراحل مختلف نموی برداشت، در FAA70 تثبیت، و به دنبال آبگیری و قالب گیری در پارافین، توسط میکروتوم دستی برش گیری شدند. رنگ آمیزی توسط هماتوکسیلین-ایوزین انجام و نمونه های تهیه شده توسط میکروسکوپ نوری و فلورسانس مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که گل های دوجنس فلفل دلمه دارای هفت پرچم هموآنتروس با بساک های بزرگ بوده که چهار هاگدانه می باشند. کیسه های گرده به دلیل پیشروی بافت پلاسنتویید، هلالی شکل بوده و الگوی تشکیل دیواره بساک از تیپ پایه ای است. بافت هاگزا توسط لایه مغذی ترشحی دوگانه ای که از سلول های دو هسته ای تشکیل شده احاطه می گردد. میوز سلول های مادر گرده دارای سیتوکینز همزمان بوده و تترادها به صورت چهار ضلعی هستند. دانه های گرده بالغ دو سلولی در منظره قطبی کروی شکل بوده و در امتداد محور طولی دانه گرده دارای سه شکاف طولی سرتاسری می باشند. لایه های تاپی در انتهای بلوغ و یا حتی در زمان شکوفایی طولی بساک تجزیه می شوند. اندوتسیوم مجهز به ضخیم شدگی های فیبروزی، متشکل از یک تا سه لایه سلولی است. بعضی از این صفات تکوینی می توانند در مطالعات مقایسه ای و در بررسی روابط فیلوژنتیکی خانواده سولاناسه مفید واقع شوند.
کلیدواژه ها:
گرده، ميكروسپورزايي، بساك، شكوفايي، فيبروز، سولاناسه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/687789/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانی، حسن و چهرگانی، عبدالکریم و محسن زاده، فریبا و کرمیان، رویا،1395،بررسی مراحل تکوینی بساک و دانه گرده در فلفل دلمه،نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران،تبریز،،،https://civilica.com/doc/687789
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رمضانی، حسن؛ عبدالکریم چهرگانی و فریبا محسن زاده و رویا کرمیان)
برای بار دوم به بعد: (1395، رمضانی؛ چهرگانی و محسن زاده و کرمیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موتورهای جستجوی تخصصی در بازیابی اطلاعات حوزه ژنتیک از وب
- The Relationship between HLA-CW6 Allele and Psoriasis in Patients and Controls by SSP in West part of Mazandaran Province
- ارزیابی واکنش گیاه ماش نسبت به محلول پاشی متانول در زمان و سطوح مختلف
- پاسخ مورفولوژیکی دو رگ سوسن رقم نشویل به کمپوست زباله شهری و کود زیستی
- بررسی اثر کمپوست زباله شهری و کود زیستی فسفر بارور2 بر برخی صفات بیوشیمیایی گل سوسن (Lilium sp.)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.