سال انتشار: 1396
محل انتشار: کنگره ملی مدیریت و برنامه ریزی شهری نوین
کد COI مقاله: IRURBAN01_063
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 161
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تدوین و اولویت بندی راهبردهای توسعه شرکتهای ساخت و ساز شمال کشور با استفاده ازمدلAHP و SWOT مورد مطالعه: شرکت های پیمانکاری استان گیلان
چکیده مقاله:
رکود بازار مسکن و همچنین کاهش بودجه دربخش های عمرانی کشور در چند سال اخیر شرایط رقابتی دشواری را برای ادامه کار شرک تهای پیمانکاری ساخت ایجاد نموده است. شرک تهای ساخت تحت تاثیر عوامل موجود در محیط داخلی و خارجی خود می باشند که این عوامل از فاکتورهای اساسی برنامه ریزی راهبردی این شرکت ها محسوب می گردد. تدوین ماتریسSWOT یکی از متداول ترین تکنیک های برنامه ریزی راهبردی بر مبنای تحلیل محیط داخلی و خارجی شرکتها است. در این مقاله ابتدا نقاط قوت و ضعف )عوامل درونی( و فرصت و تهدید )عوامل بیرونی( موثر بر شرکت های ساخت، مورد بررسی قرار گرفته و با استفاده از تکنیکSWOTبه تدوین راهبردهای مناسب برای آنها پرداخته میشود وسپس راهبردهای تدوین شده با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی AHPاولویت بندی می گردند. پژوهش حاضر، از نظر هدف کاربردی بوده و روش تحقیق آن از نوع توصیفی – تحلیلی می باشد که حاصل مطالعات کتابخانه ای و تحقیقات میدانی نگارندگان با استفاده از ابزار مصاحبه با تعدادی از مدیران عامل شرکت های پیمانکاری ساخت در استان گیلان است.
کلیدواژه ها:
شركت ساخت، تحليل محيط، استراتژي،AHP ،SWOT
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/686734/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گنجی نیا، حسین و محبوبی ریک، نبی و مسگریان غلامی، علی،1396،تدوین و اولویت بندی راهبردهای توسعه شرکتهای ساخت و ساز شمال کشور با استفاده ازمدلAHP و SWOT مورد مطالعه: شرکت های پیمانکاری استان گیلان،کنگره ملی مدیریت و برنامه ریزی شهری نوین،تهران،،،https://civilica.com/doc/686734
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، گنجی نیا، حسین؛ نبی محبوبی ریک و علی مسگریان غلامی)
برای بار دوم به بعد: (1396، گنجی نیا؛ محبوبی ریک و مسگریان غلامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و بررسی راهکارهای مرتبط با ریسک های پروژه های راهسازی با استفاده از منطق فازی
- بررسی خواص مکانیکی بتن پلاستیک در آزمایش سه محوری
- پیش بینی زمان و هزینه پروژه در حالت عدم اطمینان با استفاده از رویکرد ترکیبی شبیه سازی مونت کارلو و شبکه های عصبی مصنوعی
- ارایه یک مدل ترکیبی جهت ارزیابی ریسک در پروژه های عمرانی: سیستم خبره فازی و روش مونت کارلو پیشرفته
- بررسی وارزیابی روشهای قیمت گذاری در حمل و نقل جاده ای کالا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.