سال انتشار: 1394
محل انتشار: مجله ی مهندسی عمران شریف، دوره: 31، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_SJCE-31-3_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 181
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی عملکرد شیارشدگی مخلوط آسفالتی ساخته شده با قیر اصلاح شده با بنتونیت
چکیده مقاله:
در این مطالعه عملکرد شیارشدگی نمونه های مخلوط آسفالتی گرم ساخته شده با بنونیت به عنوان اصلاح کننده ی قیر مورد بررسی قرار گرفته است افزودنی بنتونیت با درصدهای 10، 15، 20، 25، 30 نسبت به وزن قیر برای اصلاح قیر مورد استفاده قرار گرفته است جهت اخلاط بنتونیت با قیر، از مخلوط کن برشی استفاده شده است در این مطالعه، عملکرد شیارشدگی مخلوط آسفالتی اصلاح شده از طریق آهزمایش هایی از قبیل: مقاومت مارشال و تغییر شکل دایمی مورد ارزیابی قرار گرفته است. روش ازمایش مورد استفاده جهت این ارزیابی، آزمون خزش دینامیکی و شیار جای چرخ است نتایج نشان داده که استفاده از بنتونیت سبب بهبود مقاومت مارشال و مقاومت در برابر تغییر شکل های دایمی مخلوط های آسفالتی شده است. همچنین نمونه های آسفالتی مقاومتی خوبی در برابر تغییر شکل های دایمی در آزمایش شیار چرخ از خود نشان داده اند.
کلیدواژه ها:
قير اصلاح شده، بنتونيت، مقاومت مارشال، تغيير شكل دايمي، مخلوط اسفالتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/684976/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زیاری، حسن و باباگلی، رضوان،1394،ارزیابی عملکرد شیارشدگی مخلوط آسفالتی ساخته شده با قیر اصلاح شده با بنتونیت،،،،،https://civilica.com/doc/684976
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، زیاری، حسن؛ رضوان باباگلی)
برای بار دوم به بعد: (1394، زیاری؛ باباگلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.