سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICCONF02_059
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 179
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه روشی برای بهبود انتخاب داده و بالا بردن قابلیت اطمینان در گرید با استفاده از الگوریتم خفاش
چکیده مقاله:
گریدهای محاسباتی دسترسی قابل اعتماد و ارزان را به منابع محاسباتی دیگران فراهم می کنند. از طرف دیگر، منابع درگرید، متعلق به سازمان های مختلف می باشد که دارای سیاست های مدیریتی و مدل های استفاده و هزینه ای مخصوص به خود برای کاربران مختلف در زمان های گوناگون هستند. به این ترتیب، صاحبان و کاربران منابع دارای اهداف، استراتژی ها و الگوهای عرضه و تقاضای متفاوتی هستند. در مدیریت چنین محیط پیچیده ای، نمی توان از روش های رایج برای مدیریت منابع که سعی می کنند میزان کارایی را در سطح سیستم بهینه کنند، استفاده کرد. در این مطالعه روش جدیدی برای زمانبندی کارها در محیط گرید محاسباتی ارایه شد. در روش پیشنهادی از الگوریتم خفاش بهره گرفته شده است. در این الگوریتم برای افزایش دقت و ارزیابی بهتر سیستم، دو معیار زمان انجام کار و هزینه انجام کار را با یکدیگر ترکیب نمودیم. این ایده و کار، تاکنون در هیچ تحقیقی به انجام نرسیده بود. به عبارت دیگر، با استفاده از دو ضریب متفاوت، توانستیم یک تساوی برای زمانبندی گرید ایجاد نماییم. روش بدست آوردن ضرایب نیز، استفاده از تکنیک آنتروپی است پس از پیاده سازی الگوریتم پیشنهادی بر روی سیستم و مقایسه آن دریافتیم که الگوریتم زمانبندی مورد نظر ما به تناسب و بر اساس تمام معیارهای اعتبار سنجی الگوریتم های زمانبندی، نسبت به سایر الگوریتم های قبلی، بهبود قابل چشم گیری داشته است.
کلیدواژه ها:
گريدهاي محاسباتي، سيستم بهينه، الگوريتم خفاش، تكنيك آنترويي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/680838/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجمی، زهرا و کریمی، عباس و عطارنیا، احمد،1395،ارایه روشی برای بهبود انتخاب داده و بالا بردن قابلیت اطمینان در گرید با استفاده از الگوریتم خفاش،دومین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران،قم،،،https://civilica.com/doc/680838
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نجمی، زهرا؛ عباس کریمی و احمد عطارنیا)
برای بار دوم به بعد: (1395، نجمی؛ کریمی و عطارنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.