کاربرد روش LP در تخصیص عیار بهینه برای ورودی خوراک واحد فراوری کرومیت فاریاب
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,339
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICIORS02_287
تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387
چکیده مقاله:
پژوهش در عملیات عبارتست از کاربرد روشهای علمی در مسائل پیچیده پدید آمده برای هدایت و مدیریت پروژههای خرد و کلان. از جمله پروژههای با حساسیت بالا، پروژههای معدنی هستند که بواسطۀ شرایط خاص زمینشناسی، سیاستهای اقتصادی و اجتماعی دولت و تقاضای بازار و... دارای حساسیت زیادی در تصمیمگیری در سرمایهگذاری یا عدم آن در آنها وجود دارد. مجموعه معادن کرومیت فاریاب در 120 کیلومتری بندرعباس به عنوان بزرگترین تولیدکنندۀ کرومیت در ایران میباشند. معدن کرومیت رضا شامل 3 بخش مختلف در حال استخراج، یکی از پرعیارترین و دارای بیشترین ذخیره نسبت به دیگر کانسارها میباشد. در این مقاله با استفاده از روش LP یا همان برنامهریزی خطی با توجه به تابع هدفی که تعریف آن بر اساس حداقلسازی هزینۀ استخراج سالیانه میباشد و شرایط مرزی که بر اساس عیار کرومیت مورد نیاز برای ورودی خوراک واحد فراوری کرومیت برای رساندن عیار به حد مطلوب تعیین شدهاند، مساله را با کمک نرمافزار LINDO حل نمودیم. نتیجه اینکه بخش 1 و 3 اقتصادیترین بخشها به نظر میرسند. البته باید بررسیهای خیلی دقیقتری در این زمینه صورت گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ابوالفضل قریب بلوک
دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی شاهرود، ایران
امین میخک بیرانوند
دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن، دانشگاه صنعتی شاهرود، ایران
احمد واعظیان
کارشناس ارشد اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی شاهرود، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :