سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 019_4844780660
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,329
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله افزایش شکل پذیری اتصالات بتن آرمه با استفاده از ورقه های FRP
چکیده مقاله:
شکلپذیری اتصالات را میتوان یکی از مهمترین عوامل مؤثر در رفتار سازههای بتنآرمه دانست؛ با این وجود معمولاً اتصالات ازاین نظر دچار ضعف هستند. ازاین رو بحث تقویت اتصالات از مسائل مورد توجه در مهندسی عمران میباشد. در تحقیق حاضر با انتخاب سه نمونة مبنا (کنترل) و تعریف بیش از 80 نمونه برای تقویت آن سه نمونه، سعی در افزایش شکلپذیری اتصالات بوده است. چیدمانهای مختلف آرماتور طولی و عرضی و همچنین حالتهای مختلف قرارگیری FRP برای نمونهها در نظر گرفته شد، و اتصالات مورد بررسی تماماً با نرمافزار ANSYS مدلسازی و آنالیز غیرخطی شدند. نتایج این آنالیزها نشان داد که با استفاده از صفحات FRP میتوان شکلپذیری اتصالات را به صورت قابل ملاحظه (تا 77%) افزایش داد؛ ضمن اینکه مقاومت خمشی اتصالات نیز به صورت چشمگیر نسبت به نمونة مبنا افزایش مییابد. همچنین نتایج تحقیق حاضر حاکی از رفتار بسیار نامناسب اتصالات با نسبت زیاد آرماتور طولی تیر بود؛ به گونهای که حتی تقویتهای به کار رفته نیز نمیتوانست از رفتار غیر شکلپذیر آنها جلوگیری کند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 019_4844780660 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/68/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مستوفی نژاد، داود و طلائی طباء، سیدبهزاد،1383،افزایش شکل پذیری اتصالات بتن آرمه با استفاده از ورقه های FRP،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/68
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، مستوفی نژاد، داود؛ سیدبهزاد طلائی طباء)
برای بار دوم به بعد: (1383، مستوفی نژاد؛ طلائی طباء)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- طلائیطبا، سید بهزاد، افزایش شکلپذیری اتصالات بتنآرمه ب استفاده از ...
- مستوفی نژاد، داود، و طلائیطباء، سید بهزاد، "مدلسازی غیر خطی ...
- Mosallam, A. S., *Strength and Ductility of Reinforced Concrete Moment ...
- Parvin, A. and Granata, P., ،Numerical Study of Structural Joints ...
- Parvin, A. and Granata, P.، Use of FRP Overlays at ...
- Kachlakev, D., Miller, T., Yim, S. and Chansawat, Kasidit, ،Finite ...
- Soroushian, P., Obaseki, K., Nagi, M. and Rojas, Maximo C., ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی تکنیک های تقویت خمشی یرهای بتن آرمه با مصالح FRP
- تقویت خمشی بتن آرمه با استفاده از میله های دست ساز MMFRP
- بررسی تأثیر افزایش تعداد لایه های ورق FRP بر رفتار تیرهای تقویت شده به روش شیار زنی
- ارائه روشی جهت بهبود مکانیزم جداشدگی سطحی صفحات FRP
- بررسی تعیین سهم لنگر شیب چشمه اتصال در منحنی لنگر شیب کلی اتصال نیمه صلب تیر و ستون
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.