سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MOCONF08_276
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 136
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و نوآوری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زابل براساس مدل دنیسون
چکیده مقاله:
در طی سال های اخیر صاحب نظران علوم مدیریت به این باور رسیده اند که موقعیت چشم گیر سازمان های موفق در عوامل غیر ملموس قدرتمند در فرهنگ سازمانی آنها ارزش ها و باورهای کارکنان نهفته است. هدف این تحقیق، بررسی ارتباط بین فرهنگ سازمانی و نوآوری در کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زابل می باشد. تحقیق حاضر توصیفی از نوع همبستگی می باشد و برای انجام این تحقیق جامعه آماری، کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زابل بودند که حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان گردیدند و پرسشنامه بین آنها بصورت تصادفی ساده توزیع شد. برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه های استاندارد فرهنگ سازمانی دنیسون و نوآوری رند سیپ استفاده شده است که روایی آن مورد تایید است و پایایی آنها نیز با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تایید قرار گرفتند. برای آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون های رگرسیون، پیرسون و اسپیرمن استفاده گردیده است. نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها حاکی از آن می باشد که بین فرهنگ سازمانی و ابعاد آن (تعهد به مشارکت، سازگاری، انطباق پذیری و ماموریت) با نوآوری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زابل رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
کلیدواژه ها:
فرهنگ سازماني، نوآوري، كاركنان، مدل دنيسون
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/676618/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، محمد و رخشانی، ناصر و اربابی، محمد،1396،بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و نوآوری کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زابل براساس مدل دنیسون،هشتمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و پنجمین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز،تهران،،،https://civilica.com/doc/676618
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قاسمی، محمد؛ ناصر رخشانی و محمد اربابی)
برای بار دوم به بعد: (1396، قاسمی؛ رخشانی و اربابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مدیریت دانش، منابع انسانی و فرهنگ سازمانی در سازمانهای آموزشی
- بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش در دانشگاه
- تاثیر مولفه های فرهنگ سازمانی در پیاده سازی استراتژی مدیریت دانش در دانشگاه علامه طباطبایی تهران
- مروری بر مدیریت دانش و مدل های مدیریت دانش
- بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش (مطالعه موردی: دانشگاه اصفهان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ارائه خدمات نوین بر رفتار مشتریان (مورد مطالعه: بیمه میهن استان مازندران)
- بررسی نقش ابعاد کارآفرینی فرهنگی در توسعه صنعت توریسم (مورد مطالعه: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه)
- مروری بر الگوهای رفتاری مدیران، دورکاری و حفظ منابع انسانی و استخراج شاخص های آنها
- تاثیر سیاست گذاری رسانه ای بر اعتماد مردم از طریق متغیرهای میانجی (آزادی عمل بر مشکلات شهروندان و نیازهای اطلاعاتی) با رویکرد مطالعات تطبیقی
- بررسی تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان (مطالعه موردی: کارکنان بانک قرض الحسنه رسالت استان فارس)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.