بررسی رابطه بین توانمندسازی با انگیزه کاری در زنان شاغل در ادارات شهرستان فردوس

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و پنجمین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF08_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 448
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناعمه رمزی

کارشناسی ارشد رفتار حرکتی

مجید طاهری

آموزگار تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان فردوس

مرتضی طالبیان

کارشناس تربیت بدنی و علوم ورزشی

امیر معمارباشی

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی آموزگار تربیت بدنی شهرستان فردوس

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین توانمندسازی با انگیزش شغلی در زنان شاغل در ادارات شهرستان فردوس صورت گرفته است. روش تحقیق در پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق را زنان شاغل شهرستان فردوس تشکیل داده اند و جامعه آماری ما بالغ بر 1500 خانم بودند که به دلیل زیاد بودن تعداد آن ها، نمونه آماری 150 نفر در نظر گرفته شد. متغیرهای انداز گیری شد، توانمندسازی و انگیزه کاری بودند که برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه توانمند سازی اسپریتز و پرسشنامه انگیزه کاری رابینسون استفاد گردید. روش های آمار استنباطی به کار گرفته شد در این پژوهش، آزمون همبستگی پیرسون، آزمون همبستگی اسپیرمن، آزمون کولموگروف اسمیرنف، آزمون t می باشند ارتباط بین متغیرهای پژوهش از طریق پرسشنامه به صورت میدانی جمع آوری شد است. جهت گردآوری اطلاعات از پرسشنامه های معتبر و استاندارد که روایی و پایایی آن ها قبلا توسط پژوهشگران اعتبار یابی شد، استفاده گردید است. نتایج تحقیق نشان داد که بین توانمندسازی و انگیزه کاری در زنان شاغل شهرستان رابطه معنی دار وجود دارد. همبستگی بین این دو متغیر ( 0.65 ) بود و در ادامه سطح معناداری این همبستگی آورد شد است ملاحظه می شود، سطح معناداری ( 0.00 ) بود و پایین تر از 0.05 است. بنابراین فرضیه پژوهشگر تایید شد و بین توانمندسازی و انگیزه کاری رابطه وجود دارد یعنی هرچه توانمندسازی پاسخگویان بالاتر می رود، انگیزه کاری نیز افزایش می یابد همچنین محقق بیان می کند از بین ابعاد توانمندسازی، بعد احساس موثر بودن به میزان 0.63 و بعد احساس اعتماد به میزان 0.21 بر متغیر انگیزه کاری موثر بوده است و این تاثیر نیز در سطح آلفا 0.05 معنادار است و سایر ابعاد یعنی احساس معنی داری، شایستگی و خود تعیینی بر روی انگیزه کاری موثر نیست.

کلیدواژه ها

توانمندسازی، انگیزه کاری، زنان، شاغل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.