سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MEAH01_218
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 375
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی یکپارچه تولید و توزیع در زنجیره تامین محصولات فاسد شدنی لبنی
چکیده مقاله:
امروزه شیوه های مدیریت تولید گذشته که یکپارچگی کمتری را در فرایندهایشان دنبال می کردند کارآیی خود را از دست داده اند و زنجیره تامین به عنوان یک رویکرد یکپارچه برای مدیریت مناسب جریان مواد، کالا، اطلاعات و مالی، توانایی پاسخگویی به شرایط را دارا می باشد. برنامه ریزی خرید در زنجیره تامین در واقع مجموعه مطالعات، بررسی ها، پیش بینی ها، عملیات و اقداماتی است که به منظور اجرای خرید به طرز صحیح و اصولی، پیش از خرید، صورت می پذیرد تا بدین طریق هدف های خرید ( مقدار مناسب، کیفیت مناسب و .... ) به بهترین نحو تامین گردد و از منابع مالی و انسانی و سایر منابع استفاده بهینه به عمل آید. زنجیره تامین کالاهای فاسد شدنی همواره یکی از با اهمیت ترین و چالش برانگیزترین مباحث مدیریت زنجیره تامین در زمان های مختلف بوده است و با توجه به اینکه هدف اصلی مدیریت زنجیره تامین بهینه سازی عملکرد زنجیره می باشد، هدف از این تحقیق ماکزیمم سازی درآمد می باشد تا درآمد مورد انتظار برای تولید کننده را افزایش دهد. به عبارتی مدل مساله، با کاهش هزینه های ایجاد شده از قیمت محصول بابت از دست دادن ارزش آن به دلیل به تاخیر انداختن تحویل به مشتری، سعی در افزایش درآمد تولید کننده دارد.
کلیدواژه ها:
برنامه ریزی یکپارچه، تولید و توزیع، زنجیره تامین، محصولات فاسد شدنی لبنی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/675048/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورات، ربابه و دایمی، وحیده،1396،برنامه ریزی یکپارچه تولید و توزیع در زنجیره تامین محصولات فاسد شدنی لبنی،اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوین ایران و جهان در مدیریت، اقتصاد و حسابداری و علوم انسانی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/675048
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، پورات، ربابه؛ وحیده دایمی)
برای بار دوم به بعد: (1396، پورات؛ دایمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- بررسی عوامل موثر بر مدیریت تقاضا در زنجیره تامین (مطالعه موردی شرکت های صنعتی تولید کننده در استان ایلام درسال 1394)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.