سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: AMRH01_140
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 731
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فقهی و حقوقی تعارض سند با سایر ادله اثبات دعوی
چکیده مقاله:
سند، دومین دلیل اثبات دعوی در قانون مدنی ذکر گردیده است. در اکثر دعاوی مطروحه نزد محاکم، سند به عنوان دلیل اثبات دعوی و یا دلیل موثر در اثبات دعوی مورد استناد قرار می گیرد. گاهی اوقات سند ارایه شده، ممکن است، با سایر ادله ی موجود در دادرسی تعارض نماید. در این صورت باید از میان دو دلیل متعارض، حسب مورد دلیل مقابل ترجیح داده شود. این تحقیق شامل مباحثی در مورد سند و اعتبار آن در فقه امامیه و نظام حقوقی ایران، جایگاه آن در میان سایر ادله، بررسی تعارض و تفاوت آن با سایر ادله می باشد، که کمتر کتب و تحقیقاتی میتوان یافت که مستقیما به این موضوع پرداخته باشند. هدف این تحقیق، بررسی اعتبار و جایگاه سند در میان سایر ادله ی اثبات دعوی است. از اهم نتایج اینکه سند رسمی نسبت به سایر ادله از اعتبار و اهمیت خاصی برخوردار است، تا جایی که خود قانونگذار بر نحو ه ی تنظیم آن نظارت داشته و برای آن، چنان اهمیتی قایل شده است، که در حالت عادی هیچیک از ادله ی دیگر قادر به مقابله ی با آن نمی باشند.
کلیدواژه ها:
ادله اثبات، سند، رسمي، سنتي، تعارض
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/674756/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حجازی، سیده کبری و بهرامی، داریوش،1396،بررسی فقهی و حقوقی تعارض سند با سایر ادله اثبات دعوی،اولین کنفرانس ملی کاربرد پژوهش های نوین در علوم انسانی،قائم شهر،،،https://civilica.com/doc/674756
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حجازی، سیده کبری؛ داریوش بهرامی)
برای بار دوم به بعد: (1396، حجازی؛ بهرامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تعارض میان اسناد عادی و رسمی به جهت قدرت اثباتی آنها
- رفتارگرایی درنظریه بازیها
- مقایسه فسخ قرارداد در حقوق ایران و فرانسه
- واکاوی مبنای مسئولیت مدنی با رویکردی انسان شناسانه
- تعارض سند رسمی با دیگر ادله اثبات دعوی در امور حقوقی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.