سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین همایش ملی عدالت ، اخلاق ، فقه و حقوق
کد COI مقاله: MAYBODLAW02_436
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 248
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله واکاوی مبنای مسئولیت مدنی با رویکردی انسان شناسانه
چکیده مقاله:
تاکنون در خصوص تعیین مبنای مسئولیت مدنی، حقوقدانان مباحث بسیاری را مطرح و به نتیجه گیری های متعددی دست یافته اند. در برخی نظریه ها از منظر زیان دیده به مبنای مسئولیت مدنی نگریسته شده و از منظری دیگر زیان زننده در کانون توجه قرارگرفته و گاه نیز حفظ مقتضیات اجتماعی مبنا بوده است. این در حالی است که هیچگاه از منظر انسان شناسانه به این موضوع نگریسته نشده درحالی که این محور زیربنایی بر دیگر مباحث ارائه شده است. مبنایی می تواند بیش از مبانی دیگر در تحقق عدالت دخیل باشد که با تعریف ارئه شده از انسان سازگاری بیشتری داشته باشد. از همین روی ما در این مقاله به واکاوی مبنای مسئولیت مدنی با رویکردی انسان شناسانه می پردازیم و ضمن ترسیم برخی از نظریات متفاوت مکاتب غربی و اسلامی در خصوص انسان ، مبنای مناسب با هر دیدگاه را تعیین خواهیم کرد.
کلیدواژه ها:
مسئوليت مدني، مباني مسئوليت، انسان شناسي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/525853/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رفیعی مقدم، علی و محمدی نیا، امید،1394،واکاوی مبنای مسئولیت مدنی با رویکردی انسان شناسانه،دومین همایش ملی عدالت ، اخلاق ، فقه و حقوق،میبد،،،https://civilica.com/doc/525853
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رفیعی مقدم، علی؛ امید محمدی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1394، رفیعی مقدم؛ محمدی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی فقهی حقوقی ازدواج سفید
- نقش سازمانهای مردم نهاد (NGO )در ترویج حقوق شهروندی
- برسی علل و عوامل طلاق
- ویژگی های احکام قطعی و آثار آن
- بررسی امکان قصاص مسلمان در قبال قتل غیرمسلمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.