سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CCONFI03_015
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 571
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استراتژی بین المللی سازی آموزش عالی
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر، مطالعه مسایل مرتبط با استراتژی بین المللیسازی آموزش عالی بوده که از طریق بررسی و تحلیل مطالعات ودیدگاه های صاحب نظران و پژوهشگران انجام گردید. مواد و روشها: این پژوهش یک مطالعه مروری است که با استفاده از منابعمتعدد در زمینه استراتژی بین المللی سازی آموزش عالی باجستجوی کتابخانه ای و اینترنتی صورت گرفته است. نتیجه گیری:در سراسر جهان،دانشگاه ها با این موضوع دست به گریبان اند کهچگونه خودشان را تغییر دهند تا بر چالش ها و چشم اندازهایآموزش عالی بین المللی فایق آیند.این مقاله به بررسی استراتژیآموزش عالی بین المللی و دلایل استفاده از آن در ایران میپردازد.یکی از ویژگی های فناوری اطلاعات و ارتباطات که در کلیهامور کاربری آن قابل ملاحظه است سرعت توسعه آن می باشد.اینسرعت ناشی از بستر ارتباطی نسبتا مناسبی است که اکنون درسراسر جهان گسترده شده است.طی دو دهه گذشته، فعالیت هایبیشتر دانشگاه های بین المللی از لحاظ حجم، وسعت و پیچیدگیگسترده شده است. امروزه بیشتر نشانه های بین المللی شدن همچونافزایش تحصیل در خارج از کشور، افزایش دانشگاه های کشورهایتوسعه یافته با تاسیس مراکز برونمرزی در کشورهای در حال توسعهو تولید برنامه های آموزشی در مقیاس جهانی را می توان به خوبیمشاهده کرد. از آن جا که استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطاتبرای دستیابی به هدف های یاددهی و یادگیری با کیفیت برای همهاجتناب ناپذیر شده است، می بایست پیش از کاربست این فن آوریها در عرصه آموزش و یادگیری، به بررسی چشم اندازهای ناشی ازکاربست آن پرداخت، تا از تقلید کورکورانه جلوگیری و بر آگاهیمبتنی بر شناخت تاکید شود. با توجه به مطالب مطروحه این سوالمطرح می گرددتا چه اندازه چشم انداز و استراتژی آموزش عالی بینالمللی در آموزش عالی ایران موثر می باشد.
کلیدواژه ها:
آموزش عالی ، دانشگاه های بین المللی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CCONFI03_015 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/668381/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاویانی فر، سحر و خجسته، شکوه،1396،استراتژی بین المللی سازی آموزش عالی،سومین کنفرانس بین المللی روانشناسی جامعه شناسی علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی،شیراز،https://civilica.com/doc/668381
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کاویانی فر، سحر؛ شکوه خجسته)
برای بار دوم به بعد: (1396، کاویانی فر؛ خجسته)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فرهنگ وتغییر برنامه درسی با تاکید بر مطالعات ومدل های یادگیری فرهنگی آموزش علوم
- مدل موجودی زنجیره تامین چند مرحله ای دارای تخفیف
- فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی و ایجاد فرصتهای جدید برای کسب و کار
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی مدیران مدارس دولتی و غیردولتی آموزش و پرورش منطقه ای 18 شهر تهران بااستراتژیهای مدیریت تعارض آنها
- آموزش و بهسازی منابع انسانی با استفاده از مدل شایستگی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.