سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: FHSAROLP01_330
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 133
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روا بط خارجی ایران وعبرستان طی سال های 1384 تا 1392 با تا کید بر بحران بحرین
چکیده مقاله:
اگر بخواهیم به طور کلی به بحث سیاست خارجی بپردازیم سه عامل مهم ژیوپلتیک ،اکونومیک واستراتژیک در تشدید یا تضعیف روابط خارجی دو یا چند کشور موثر هستند وجود این سه عامل می تواند به سود یا زیان یک کشورواقع گردد از نگاه ژیوپلتیکی روابط ایران وعربستان وابسته به استراتژیک آنها بوده از این منظر نیزمرز بندی های ایدیولوژیک را نبایدنادیده گرفت از آنجا که می توان دو کشورایران وعربستان را از قدرت های برتر منطقه دانست به طوری که هریک برخی از کشورهای همسایه وهم فکر خود را در منطقه هدایت وحمایت می کنند. واین حمایت ها گاه معنوی وگاه مادی بودهاست.به طوری که حمایت های ایدیولوژیک عربستان از سنت وکشورهای قطر،یمن ،بحرین وامارات بوده است وایران سوریه ،لبنان عراق وجنبش حماس و محور مقاومت فلسطین را حمایت کرده است عربستان خود را خواستگاه اسلام می داند وایران نیز خود را راهبر اسلام شیعی می داند . همانطور که گفته شد بحرین جزیره بسیار کوچکی در خلیج فارس است که وسعتی کمتر از 700 کیلومتر مربع و فضایی بسیار کوچکتر از مساحت شهر تهران دارد اما اهمیت ژیوپلیتیکی آن بسیار مهم است. عربستان هم بحرین راهمواره جزء منطقه امنیت ملی خود تلقی کرده و معتقد است که هر نوع تغییر در ساختار حکومتی این امیر نشین بر ساختار پادشاهی در عربستان تاثیر تعیین کننده خواهد گذاشت و بنابراین با شدت و قدرت هرچه تمامتر از آل خلیفه حمایت میکند.نتیجه بحران جاری در این کشور و شرایط حکومت آل خلیفه برای سایر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارسبه خصوص عربستان سعودی به عنوان بازیگر محوری شورای همکاری، پیامدهای حیاتی دارد..
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/667907/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری، ابوطالب و درخشه، جلال،1395،روا بط خارجی ایران وعبرستان طی سال های 1384 تا 1392 با تا کید بر بحران بحرین،اولین همایش ملی آینده پژوهی، علوم انسانی و امنیت اجتماعی،خرم آباد،،،https://civilica.com/doc/667907
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جعفری، ابوطالب؛ جلال درخشه)
برای بار دوم به بعد: (1395، جعفری؛ درخشه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.