مدیریت بحران آب در طوفان گونو و پدیده مونسون
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,661
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRIMC06_192
تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1387
چکیده مقاله:
وقوع بلایای طبیعی از جمله طوفان و سیل باعث خرابی سازه ها و تاسیسات آبرسانی و قطع آب در مناطق بحران زده شده و درامر تامین و توزیع آب سالم اختلال ایجاد می کند.
توفان گونو که قوی ترین طوفان منطقه در سی سال اخیر معرفی شده و بارش سیل آسای باران در 8 شهر استان سیستان و بلوچستان، زندگی عادی مردم را مختل ساخته و بارندگی های غیرقابل تصوری را بوجود آورد و باعث ایجاد صدمات و خسارتهای زیادی به تاسیسات زیربنایی استان از جمله شبکه های آب شرب 526 روستا گردید.
در این مقاله سعی گردیده است که تجربه شرکت آب و فاضلاب روستایی استان در خصوص مدیریت تامین آب در شرایط اضطراری که مشتمل بر 3 بخش قبل، بلافاصله و پس از گذشت مدت زمانی از وقوع حادثه می شود با تاکید بر اقدامات انجام گرفته قبل از وقوع حادثه که باعث جلوگیری از افزایش خسارات و بازگشت سریع به حالت عادی گردید و همچنین اقداماتی که سبب تامین آب شرب بهداشتی روستائیان بحران زده از لحاظ اولیه بحران شد و بازسازی سریع شبکه های خسارت دیده که نتیجه آن عدم گزارش حتی یک مورد بیمار ناشی از استفاده آب غیر بهداشتی با توجه به حجم وسیع خسارات بود، بیان گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی متدین
رئیس اداره کنترل و امور آزمایشگاه های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سی
ملک محمدمیر
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آبو فاضلاب روستایی استان سیستان و بلو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :