سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: KAUCEE01_117
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 241
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و مقایسه سیستم های حفاظت از خطوط انتقال هوایی سیستم های قدرت
چکیده مقاله:
آسیب پذیری خطوط انتقال تحت شرایط صاعقه مساله مهمی است که به کرات در مقالات علمی اخیر مورد بحث قرار گرفته است. به دلیل اهمیت این پدیده در صنعت برق، در این مقاله به بررسی سیستم های حفاظتی در خطوط انتقال می پردازیم . نوعی از سیستم حفاظت در برابر صاعقه برای خط انتقال هوایی بر اساس سیم های زمین خارجی است که از دو سیم زمین بجای سیم زمین استاندارد که در بالای برج های خارجی مجزا قرار گرفته اند در هر دو سمت خط محافظت شده استفاده می شود. از این نوع حفاظت باید در شرایطی برای حفاظت از بخش هایی از خط انتقال هوایی استفاده کرد که بشدت در معرض خطر اصابت صاعقه قرار دارد. استفاده از برقگیرها روشی دیگر برای جلوگیری از آسیب پذیری خطوط انتقال به شمار می آیند. روش کروی غلتان برای محاسبه ی ارتفاع سیم های زمین خارجی بالاتر از هادی های فازی خط انتقال هوایی به منظور اجتناب از شکست های شیلدینگ بکار برده می شود. های آزمایشی در آزمایشگاه فشار قوی برای اثبات ابعاد سیستم حفاظت خارجی از نقطه نظر شکست شیلدینگ انجام می شود. مطابق بر نتایج شبیه سازی و آزمایش، ابعاد بهینه ی سیستم حفاظت خارجی تعیین می گردد. فناوری حفاظت خارجی عملکرد بسیار خوب برای حفاظت از خطوط انتقال به شمار می آید اما راهکاری گران قیمت است. این سیستم را می توان در مواردی بکار بست که بخش کوتاهی از خط انتقال هوایی باید حفاظت سطح بالایی از قابلیت اطمینان در برابر صاعقه را در مدت زمان طولانی داشته باشد.
کلیدواژه ها:
آسيب پذيري خط هوايي، حفاظت در برابر صاعقه، سيم زمين خارجي، دستگاه حفاظتيبرقگير، سيستم حفاظت خارجي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/658137/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی، علی و نوشاد، بهرام،1396،بررسی و مقایسه سیستم های حفاظت از خطوط انتقال هوایی سیستم های قدرت،کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی،کازرون،،،https://civilica.com/doc/658137
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حسنی، علی؛ بهرام نوشاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، حسنی؛ نوشاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طرح حفاظت خطای زمین برای یک سیستم قدرت زمین نشده
- هماهنگی حفاظتی بهینه بین رله های اتو ریکلوز سطح پایین خط توزیع نیالا و رله های حفاظتی ایستگاه 63/20kv گلوگاه
- شبیهسازی سلول خورشیدی لایه نازک CIGS با استفاده از نرم افزار wxAMPS باهدف بهبود کارایی
- هماهنگی حفاظتی در یک ریزشبکه با استفاده از SFCL
- هماهنگی تجهیزات حفاظتی در شبکه های توزیع با حضورDG
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص مدولاسیون در کانال گوسی با استفاده از طبقه بندی کننده های مبتنی بر توابع جداساز
- طراحی و ساخت تغییر دهنده فاز فریتی دوموده باند Ku با تحمل توان بالا
- بهبود روش جهت یابی مبتنی بر فاز در رادارهای پسیو ردگیر
- بررسی آثار میکرو دوپلر ناشی از ریزحرکات اهداف سریع با استفاده از تبدیل های زمان-فرکانس
- الگوریتم فشرده سازی پالس وفقی سریع تعمیم یافته AG-FAPC
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.