سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: KAUCEE01_073
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 247
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کارایی پروتکل های مسیریابی مبتنی بر مکان شبکه های بین خودرویی در سناریو شهری
چکیده مقاله:
شبکه های VANET زیر مجموعه ای از شبکه های MANET می باشند که می توانند جهت ارتباط در سیستم هاای ITS مورد استفاده قرار گیرند. این شبکه ها مانند MANET ساختار خاصی نداشته و در آن ها نودهای تشکیل دهنده شبکه، خودروها ای در حال حرکت هستند. تصمیم راننده، سرعت بالا و حرکت مداوم خودروها خصوصیات منحصر به فردی را در این شبکه ها ایجاد کرده است. بناابراین مسیریابی ب ارای انتشار داده ها در این شبکه ها مسیله ای اساسی است. مسیریابی در این شبکه ها خود به چند دسته کلی تقسیم می شود که یکی از مهمترین آن ها مسیریابی مبتنی برمکان می باشد. پروتکل های مسیریابی GPCR، GPSR، LAR، STBRاز پروتکل های پیشتاز در شبکه های مبتنی بر مکان می باشند. در این مقاله به ارزیابی کارایی این پروتکل ها در محیط شهری پرداخته و از طریق شبیه سازی ها نشان داده ایم که اگر شاخص تحویل بسته مد نظر باشد آنگاه پروتکل GPCR بهترین عملکرد را دارد و چنانچه شاخ تاخیر انتها به انتها مورد توجه قرار گیرد، پروتکل GPSR کارایی بالاتری را از خود نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
ارزيابي كارايي، مسيريابي مبتني بر مكان، شبكه هاي VANET، شبيه سازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/658093/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کتابی همدانی، سمیه و کریمی، عباس و کیان پور، علی،1396،ارزیابی کارایی پروتکل های مسیریابی مبتنی بر مکان شبکه های بین خودرویی در سناریو شهری،کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی،کازرون،،،https://civilica.com/doc/658093
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کتابی همدانی، سمیه؛ عباس کریمی و علی کیان پور)
برای بار دوم به بعد: (1396، کتابی همدانی؛ کریمی و کیان پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روشهای حفظ حریم خصوصی در سرویس های مبتنی بر مکان
- حریم خصوصی در برنامه های موبایل و خدمات مبتنی بر مکان
- معرفی و مرور آماده سازی و بررسی خصوصیات غشای کم هزینه سرامیکیبرای کاربردهای نانوفیلتراسیون برای تصفیه آب و هوا با استفاده از کائولن
- مروری بر روشهای برقراری امنیت در اینترنت اشیاء
- ساخت و ارزیابی غشای کامپوزیت سرامیکی حاوی نانوآلومین جهت جداسازی گاز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- بررسی نحوه انتشار امواج فراصوت در قسمت های مختلف بدن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.