سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس ملی نانو ساختارها،علوم و مهندسی نانو
کد COI مقاله: NCNNN01_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 496
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تکنیک های پرینت سه بعدی در نانو تکنولوژی
چکیده مقاله:
پرینت سه بعدی یک روش ساخت و تولید افزایشی می باشد که امروزه تمام عرصه های تکنولوژی را تحت تاثیر قرار داده است مزیت این فرایند استفاده بهینه از ماده افزایش انعطاف پذیری در طراحی و تولید دقیقتر اجزاء و قعطات می باشد روشهای پرینت سه بعدی پیشرفته امکان ساخت ساختارهای پیچیده میکرو و حتی نانو که با هیچ روش ساخت و تولیدی امکانپذیر نمی باشد میسر شده است اعمال ایده پرینت سه بعدی به فناوری نانو می تواند مزایای مشابه به مراتب بیشتری را سرعت بالا، اتلاف کمتر، توجیه اقتصادی در مقایسه با زینه ساخت و تولید مرسوم نصیب آن بکند. موثرترین تکنیک قابل اعمال برای پرینت سه بعدی در مقیاس نانو، لیتوگرافی مبتنی بر لیزر دوفوتونی می باشد دراین تکنولوژی با استفاده از نور نزدیک به مادون قرمز NIR or Near Infra-Red میتوان در ماده نفوذ کرده و عمل پرینت سه بعدی ار در هر موقعیتی از رزین حساس به نورانجام داد همچنین فعالیت های گسترده ای در زمین ساخت جوهرهای کامپوزیت شده با نانوذرات برای کاربری های مختلف در حال جریان می باشد می توان با لایه نشانی جوهر حاوی نانوذرات بکار رفته در الکترود باطری های یون -لیتیمی به ریز باطریهایی به بزرگی یک دانه ماسه دست یافت همچنین جوهرهایی حاوی گرافین و دیگر نانوذرات می تواند برای بهره گیری از قابلیت پرینت سه بعدی در دست یافتن به خواص این مواد در مقیاس نانومورد پرینت قرار گیرد محققان همچنین می توانند از توانایی پرینترهای سه بعدی در کاشت مستقیم و یکپارچه مواد با کارکردهای مختلفی همچون سازه ای بیولوژیکی و الکترونیکی بهره ببرند. در این مقاله تکنیک های پرینت سه بعدی قابل اعمال در نانو تکنولوژی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
پرينت سه بعدي، نانو تكنولوژي، ليتوگرافي دو فوتوني، ليزر دوفوتوني، جوهر نانو ذرات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/651923/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورعباس، صفر،1395،تکنیک های پرینت سه بعدی در نانو تکنولوژی،کنفرانس ملی نانو ساختارها،علوم و مهندسی نانو،کاشان،،،https://civilica.com/doc/651923
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، پورعباس، صفر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، پورعباس؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازاریابی نوین فرش دستباف ایرانی با استفاده از آمیخته بازاریابی با تأکید به اقتصاد مقاومتی
- پرینترهای سه بعدی، خصوصیت روشهای مختلف و مواد مورد استفاده
- تهیه و مشخصه یابی ایمپلنت های نانوبیوکامپوزیتی پلیمری-بیوسرامیکی متخلخل به روش پرینتر سه بعدی
- بررسی عملکرد قطعات تولید شده با روش ساخت افزایشی فلز در ابعاد کوچک: مطالعه موردی بر عملکرد میکرو پمپ ساخته شده با فناوری ذوب انتخابی لیزری SLM
- مروری بر مطالعات با محور پرینتر سه بعدی کامپوزیت پلیمری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- STRUCTURAL HEALTH MONITORING SYSTEMS AS A FLAW DETECTION FOR SPOT - WELDING ON AIR- CRAFT FUSLAGE
- Multipass Autogenous TIG Welding ofSuper Duplex Stainless Steel
- Role of traversespeed on intermetallic compounds formation in dissimilarsteel/aluminum friction stir welds
- Friction Stir Welding of Aluminum Foam Sandwich Panels Manufactured by Infiltration of NaCl Space Holders
- ضرورت تدوین استانداردهای صنعت جوشکاری کشور و معرفی استانداردهای بین المللی ISO در زمینه جوشکاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.