سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر
کد COI مقاله: ICCSE01_201
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 283
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه یک الگوریتم مسیریابی فرصت طلبانه در شبکه های بین خودرویی (شبکه های بین خودرویی) با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی گره ها
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر، کاربرد شبکه های بین خودرویی در علوم و صنایع افزایش یافته است. یکی از جنبه های چالش برانگیز انتخابالگوریتم مسیریابی مناسب بین خودروها، به علت نقش مهم آن در کارایی این نوع شبکه ها است. شبکه های بین خودرویی نوع خاصیاز شبکه های موردی سیارند که خودروها در هنگام حرکت، گره ای از شبکه محسوب می شوند که می توانند با خودروهای دیگر ارتباطبرقرار کنند. به دلیل تحرک زیاد گره ها و قطع مکرر لینک ها، استفاده از الگوریتم مسیریابی با کارایی بالا اهمیت دارد . انتخاب مسیریبهینه که درصد کم خطا و تکرار در ارسال در محیط های شهری را داشته باشد، کاری سخت و دشوار است .در این مقاله پروتکلمسیریابی جغرافیایی با در نظر گرفتن جهت حرکت، چگالی مسیر و طول عمر موثر لینک، ارایه شده است. گره انتقال دهنده بعدیبراساس سرعت و پیش بینی موقعیت جغرافیایی بعدی گره ها، انتخاب می شود. با در نظر گرفتن پارامترهای موثر بر میزان پایداریلینک، احتمال از دست رفتن بسته کاهش یافته و تعداد ارسال های دوباره کم می شود .این پروتکل فرصت طلبانه عمل کرده و پس ازشبیه سازی در نرم افزار NS2 با پروتکل های GyTAR و Gpsr+ از لحاظ توان عملیاتی و تعداد ارسال های دوباره، مقایسه و در هر دو مورد نتایج بهتری نمایان شد.
کلیدواژه ها:
شبكه هاي بين خودرويي، مسيريابي جغرافيايي، سربار شبكه، تاخير، كيفيت لينك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648353/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاهری دزفولی، شبنم و نوری مهر، محمدرضا،1395،ارایه یک الگوریتم مسیریابی فرصت طلبانه در شبکه های بین خودرویی (شبکه های بین خودرویی) با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی گره ها،کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر،نجف آباد،،،https://civilica.com/doc/648353
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، طاهری دزفولی، شبنم؛ محمدرضا نوری مهر)
برای بار دوم به بعد: (1395، طاهری دزفولی؛ نوری مهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه یک دسته بندی جدید برای مسیریابی شبکه های بین خودرویی VANET
- بهبود انتخاب گره های نامزد در مسیریابی فرصت طلبانه در شبکه های بی سیم
- ارایه روش مسیر یابی فرصت طلبانه جغرافیایی در شبکه های موردی بین خودرویی
- ارایه یک الگوریتم مسیریابی حریصانه مبتنی بر جغرافیا در شبکه بین خودرویی برای مناطق شهری
- مقایسه پروتکلهای مسیریابی داده محور،مبتنی برموقعیت وQOS در شبکه های حسی بیسیم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.