سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GPACONF05_158
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 458
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثردر تخریب منابع طبیعی
چکیده مقاله:
تعیین عوامل تخریب منابع طبیعی و همچنین سرعت تخریب آن ازاساسی ترین اطلاعات درزمینه برنامه ریزی برای مدیریت منابع طبیعی درهر منطقه ای است عوامل تخریب منابع طبیعی دراستان اذربایجان غربی به دو دسته انسانی و طبیعی تقسیم بندی می شوند که سهم عوامل انسانی بیش از عوامل طبیعی می باشد عوامل انسانی هر ساله باعث می شود مراتع متوسط استان به مرتع های درجه3 تبدیل شوند تعداد زیاد دامها در مراتع بیش از ظرفیت آنها (عدم رعایت ظرفیت مراتع). تبدیل اراضی مرتعی و جنگلی به اراضی کشاورزی و غیرکشاورزی ، زمین خواری و تصرف اراضی ملی، حمله افراد سودجو به جنگل های دست کاشت و طبیعی استان برایمنافع شخصی، بی توجهی به رعایت چرای دام، ورود دام به مناطق مرتعی خارج از فصل و قطع درختان برای تامین سوخت و نیاز مردم را از تهدیدهای موجود در عرصه منابع طبیعی بیان کرد، منابع طبیعی برای همه نسل ها در تمام عصرها خلق شده لذا حفظ این منابعبرای نسل های آینده باید هدفی بزرگ قلمداد شود. از آنجایی که بیش از 80 درصد از عرصه کشور تحت پوشش اراضی ملی و دولتی (منابع طبیعی) می باشد بنابراین حفظ، اصلاح، احیاء، توسعه و بهره برداری اصولی از این منابع، مستلزم تغییر نگرش ها، تحقق مدیریت جامع و هماهنگ و همچنین توجه به اصول و مبانی رویکردهای جدید نظیر مشارکت کلیه دست اندرکاران و توسعه پایدار می باشد.
کلیدواژه ها:
تخريب، منابع طبيعي، عوامل انساني، مرتع، تنوع، خسارت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647987/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبرزاده حصار، حسین و قادری، رضا،1395،عوامل موثردر تخریب منابع طبیعی،پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/647987
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اکبرزاده حصار، حسین؛ رضا قادری)
برای بار دوم به بعد: (1395، اکبرزاده حصار؛ قادری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نظریه های توسعه روستایی با تاکید بر سالهای 2017-2000
- اجرای طرح کاداستر و تاثیر آن در بهداشت حقوقی
- بررسی جایگاه ثبت نوین در دولت الکترونیک
- عوامل موثر بر اثر بخشی سیستم پرتال در فرآیند ثبت آنی دفتار اسناد رسمی
- بررسی ارزش اثباتی و اجرایی اسناد رسمی الکترونیکی و مقایسه آن با ثبت عادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.