سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GPACONF05_108
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 206
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی علل بروز ادعا در پروژه های عمرانی و ارایه پیشنهادات در جهت کاهش آن
چکیده مقاله:
با رونق صنعت ساخت و ساز ، بخش اعظمی از منابع مالی کشورها به اجرای طرح های عمرانی اختصاص داده شدو پیشرفت طرح های عمرانی کشور تبدیل به شاخصی جهت سنجش توسعه یافتگی گردید. از طرفی بنیان طرح های عمرانی بر طراحی و مهندسی پروژه و تطابق با قوانین حقوقی استوار است . طبق تعریف پیمان ، پیمانکار تعهد می نماید کهموضوع پیمان را با کیفیتی مشخص طبق یرنامه زمانی از پیش تعیین شده با بودجه مصوب به انجام رساند . از این تعریف استنباط می شود که اگر مولفه های اصلی پیمان دستخوش تغییر گردند قطعا بروز اختلافات توام با طرح ادعا امری اجتنابناپذیر خواهد بود . هرگاه سخن از ادعا در پیمان به میان می آید ، ذهنیت به سمت طرح ادعا از جانب پیمانکار معطوف می گردد چرا که ذات و طبیعت حرفه پیمانکاری توجه به بیشینه مقدار سود است و هرگاه مقدار سود محاسبه شده در بدو پروژهبه هر نحو تهدید گردد ، پیمانکار برای طرح ادعا مستعد خواهد بود . می توان عامل اصلی بروز ادعا را در دو فاکتور تاخیر و تغییر خلاصه نمود . مدیریت پروژه جهت احقاق اهداف عالیه پروژه ملزم به تسلط بر عوامل پیدایش تاخیرات و تغییرات است تا در صورت لزوم بتواند با اعمال تدابیر از قبل برنامه ریزیشده ، اقدامات لازم جهت به حداقل رساندن احتمال وقوع ادعا یا در صورت بروز کاهش اثرات ادعا بر عملیات پروژه ، را به عمل آورد . در این مقاله سعی شده است عوامل عمده پیدایش ادعا ها مرور گردند و در پایان راهکارهای پیشگیری از بروز اختلافات پیان گردیده است .
کلیدواژه ها:
مديريت ادعا ، ادعاهاي قراردادي ، مديريت پروژه و ساخت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647937/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرمند، نفیسه و حسینی ورامینی، سیدعلی،1395،بررسی علل بروز ادعا در پروژه های عمرانی و ارایه پیشنهادات در جهت کاهش آن،پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/647937
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، آرمند، نفیسه؛ سیدعلی حسینی ورامینی)
برای بار دوم به بعد: (1395، آرمند؛ حسینی ورامینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 3,665
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی و ارزیابی عوامل بروز ادعا در قراردادهای ساخت با به کارگیری روش تصمیم گیری چند معیاره فازی
- شناسایی و ریشه یابی عوامل بحرانی ادعا در حوزه های زمان و هزینه از دیدگاه کارفرمایان، مشاوران و پیمانکاران
- مشکلات مربوط به فرایند مدیریت ادعا در ایران: از نظر پیمانکاران
- مدیریت ادعا در پروژه های عمرانی
- شناسایی و اولویت بندی انواع دعاوی قراردادهای پیمانکاری در پروژه های عمرانی و دلایل بروزآنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.