بررسی اثر زمان واهلش، پوشش نقاط کوانتومی و طول کاواک بر بیشینه توان خروجی در لیزرهای نقطه کوانتومی خودسامانی InGaAs/GaAs
محل انتشار: نهمین کنفرانس ماده چگال
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,987
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMC09_107
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1387
چکیده مقاله:
با حل معادلات آهنگ لیزر نقطه کوانتومی InGaAs/GaAs خودسامانی به روش رانگ-کوتا مرتبه چهارم اثر زمان واهلش، ضریب پوشش نقاط کوانتومی و طول کاواک را بر بیشینه توان خروجی بررسی کرده و نشان می دهیم که کاهش زمان واهلش و افزایش طول کاواک، بیشینه توان خروجی را افزایش می دهد. همچنین افزایش پوشش نقاط کوانتومی بیشینه توان خروجی را افزایش می دهد. ملاحظه می کنیم که پوشش آستانه ای برای شروع لیزردهی ضروری است. همچنین طول کاواک بهینه و ضریب پوشش نقاط کوانتومی بهینه برای بهبود عملکرد لیزر نقطه کوانتومی مورد نیاز است.
نویسندگان
میثم کشیری
گروه فیزیک ، دانشگاه گیلان، رشت
اسفندیار رجایی
گروه فیزیک ، دانشگاه گیلان، رشت