سال انتشار: 1396
محل انتشار: پنجمین همایش ملی شناورهای تندرو
کد COI مقاله: INCFB05_089
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 219
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل استحکام چسبهای مورد استفاده در اتصالات کامپوزیتی شناورهای تندرو کامپوزیتی و مخلوط رزین-پودر سیلیکا با استفاده از تحلیل تجربی
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از کامپوزیتهای زمینه پلیمری به دلیل وجود مزایای زیاد، در صنایع مختلف از جمله صنایع دریایی رو به گسترش است. از جمله موادی که در صنایع کامپوزیت کاربرد فراوانی دارند چسبها هستند. چسبها دارای خاصیت Gap filling بوده و همچنین دمای اگزوترم پایینتر و انقباض کمتری نسبتبه رزین دارا بوده و برای پر کردن فضاهای خالی و همچنین اتصالات سازهها استفاده میشوند. از طرف در بعضی از صنایع کامپوزیت برای کاهش ویسکوزیته رزین و اعمال آن در محلهای شیبدار یا عمودی و یا استفاده در محلهای دارای فضای خالی زیاد، از ترکیب رزین و پودر سیلیکا 2 استفاده میشود. در این پژوهشاز مخلوط رزین و پودر سیلیکا به عنوان اروزیل تعبیر میشود. با توجه به حساسیت موضوع و آنچه گفته شد در این پژوهش، استحکام برشی و چسبندگی دو چسب پایه اپوکسی Swancor 2532 A-B/F ساختشرکت سوانکور و Araldie 2015 ساخت شرکت هانتسمن و چسب پایه پلی استر Leda R437 ساختشرکت لاوسان و اروزیل با استفاده از ساخت و تست نمونهها مطابق استاندارد ASTM D5868 با هم مقایسه شدند. اروزیل مورد استفاده در این پژوهش، ترکیب رزین پلی استر B 130 ساخت شرکت کهر بوشهر و پودرسیلیکا است. ضخامت چسبها و اروزیل اعمال شده برای اتصال نمونههای این پژوهش، طبق استاندارد و برابر 0/76 میلیمتر است. آنالیز استحکامی برای ضخامتهای بالاتر و یا تاثیر ضخامت بر استحکام چسبها و اروزیل به پژوهش بعدی موکول شده است. نتایج تستها نشان دادند که چسبندگی اروزیل با این ضخامت، مانندچسبندگی چسبهای سوانکور و آرالدایت بسیار مناسب است ولی چسبندگی چسب لاوسان ضعیف بوده و استحکام برشی اروزیل بیشتر از استحکام برشی چسب سوانکور و لاوسان و کمتر از استحکام برشی چسب آرالدایت است.
کلیدواژه ها:
كامپوزيت زمينه پليمري، چسب اپوكسي، چسب پلي استر، اروزيل، استحكام چسبندگي، استحكام برشي،ضخامت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/646887/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیبانی، احسان و دهقانیان، علی و سپهری، امیر و معمار، مجید،1396،تحلیل استحکام چسبهای مورد استفاده در اتصالات کامپوزیتی شناورهای تندرو کامپوزیتی و مخلوط رزین-پودر سیلیکا با استفاده از تحلیل تجربی،پنجمین همایش ملی شناورهای تندرو،تهران،،،https://civilica.com/doc/646887
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شیبانی، احسان؛ علی دهقانیان و امیر سپهری و مجید معمار)
برای بار دوم به بعد: (1396، شیبانی؛ دهقانیان و سپهری و معمار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه تحلیلی استفاده ازاپوکسی آسفالت در روسازی عرشه پل ها و جاده ها
- آرام سازی ترافیک،راهکارهای موثر در پایداری محلات مسکونی
- ارزیابی استفاده از بتن الیافی در قطعات پیش ساخته از بعد اقتصادی نسبت به بتن معمولی
- ارائه و تحلیل روش مناسب جهت افزایش استحکام اتصالات چسبی در حالت حجم چسب یکسان
- معرفی روش شناسی سطح پاسخResponse Surface Methodology و کاربرد آن در صنایع شیمیایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- اهمیت استفاده از مدل ها و شاخص های زیستی برای تعادل بین حفاظت و تجارت آبزیان اقتصادی خلیج فارس (آبهای استان بوشهر)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.