سال انتشار: 1396
محل انتشار: پنجمین همایش ملی شناورهای تندرو
کد COI مقاله: INCFB05_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 237
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله الزامات ، خصوصیات و پارامترهای سامانهها و سیستمهای دفاعی نظامی دریایی در جنگهای آینده
چکیده مقاله:
جنگهای آینده به وسیله یگانهای پرتحرک، چابک و کاملا انعطاف پذیر صورت خواهد گرفت که در این وضعیت بایدپذیرفت که جنگهای آینده قابلیت محور خواهد بود . بررسی رهنامه و نقشه راههای دشمن در جنگهای آینده، نشانگر آن است که آنان همواره در جهت دستیابی به فناوری برتر تلش میکنند . بنابراین ما ناگزیر هستیم با درکصحیح از صحنه نبرد آینده، نه تنها فاصله خود را با دشمنان کاهش دهیم، بلکه شرایط را به نفع خود تغییر دهیم . از آنجا که تواناییهای فرماندهی و ابعاد روحی و روانی نیروهای مسلح برای دفاع و مقابله با دشمنان را در اختیار داریم وبرتری روحیه مقاومت دلیرانه متکی بر ایمان الهی عامل اساسی در نبرد با دشمن خواهد بود و چنین تواناییهایی همراه با طرح های نامتقارن برای خنثی سازی و مقابله با زورمندی دشمنان، کارآمد است، بنابراین نیاز به تربیت وتوجه به پرورش ویژگی های فرماندهی برای جنگهای آینده بسیار ضروری خواهد بود . با بررسی آثار و دیدگاه برخیاز نظریه پردازان نظامی غرب و رهنامه نظامی آنان، مشخصات زیادی برای جنگهای آینده قابل استخراج است . از جمله میتوان به مواردی همچون ،عملیات سریع و قاطع، راه اندازی ایتلف و انجام عملیات مرکب، انجام عملیاتتاثیرمحور یا مبتنی بر تاثیر، هم زمان سازی قدرت، انجام عملیات غیرخطی، به کارگیری نیروهای ویژه، ارزیابی همه جانبه اطلاعاتی درگیری هم زمان در سطوح سه گانه، انجام عملیات پیش دستانه، استمرار عملیات تحت هر شرایطی در هر زمانی و مکانی به صورت ناپیوسته و نامتناوب، توسعه صحنه نبرد و نفوذ بر عمق هدف، تکیه بر عملیات روانی،حمله به مراکز ثقل، آفند مسطح، تهاجم هوایی و موشکی دقیق، مدیریت زمان، کاهش هزینه های جنگ، مدیرت آستانه تحمل ملتها، تاکید بر عملیات سایبری و مجازی سازی جنگ ، تغییر در نوع مانور، تکیه بر ابزارهایالکترونیکی و مخابراتی، رویکرد شبکه محوری به جنگ، به کارگیری تاکتیک ناهمتراز، ناهمگون و یا نامتقارن در جنگهای آینده، مد نظر قرار دادن ابعاد و جنبههای مختلف جنگ نرم ، استفاده از توانمندیهای پهپاد ، انتخاب راهبرد آمادی بر مبنای پشتیبانی متمرکز و پیوند هنر، علم و فناوری در جنگهای آینده اشاره کرد
کلیدواژه ها:
جنگهاي آينده، الزامات، خصوصيات، سامانههاي دفاعي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/646807/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیانی فلاورجانی، فرهاد،1396،الزامات ، خصوصیات و پارامترهای سامانهها و سیستمهای دفاعی نظامی دریایی در جنگهای آینده،پنجمین همایش ملی شناورهای تندرو،تهران،،،https://civilica.com/doc/646807
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کیانی فلاورجانی، فرهاد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، کیانی فلاورجانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و پیاده سازی مبدلهای آنالوگ به دیجیتال و مبدلهای دیجیتال به آنالوگ برای انواع تراشه های fpga
- انقلاب در جنگ های نوین مطالعه موردی جنگ لیزری
- روش های تامین مالی در حمل و نقل ریلی درون شهری
- طراحی و پیاده سازی ماژول کامل راه انداز LCD کاراکتری همراه با تابع تبدیل متن، برای انواع تراشه های FPGA
- بررسی تاثیر پذیری محصولات زراعی استان خوزستان از ریزگردها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- اهمیت استفاده از مدل ها و شاخص های زیستی برای تعادل بین حفاظت و تجارت آبزیان اقتصادی خلیج فارس (آبهای استان بوشهر)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.