سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: JR_JMME-23-2_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 126
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر عملیات حرارتی بر خواص مغناطیسی نوارهای بی شکل Fe₇₈Si₉B₁₃
چکیده مقاله:
تنش های پس ماند ناشی از سرد شدن سریع مذاب در فرایند مذاب ریسی (Melt Spinning) را می توان با انجام عملیات حرارتی آرامش ساختاری در دماهایی پایین تر از دمای تبلور حذف کرد و خواص مغناطیسی را بهبود داد. در این تحقیق، ابتدا نوار بی شکل Fe₇₈Si₉B₁₃ (با نام تجاری Metglas2605S2 مورد استفاده در هسته ی ترانسفورماتورها) به روش مذاب ریسی با دیسک مبرد و با ضخامت 26μm تولید شد و دمای شروع تبلور در آن به روش DTA و با نرخ گرمایش 20K/min برابر با 535 C° تعیین شد. عملیات حرارتی نوارهای بی شکل درون گاز محافظ و در محدوده دمای 560-300 C° و به مدت زمان های 15 تا 60 دقیقه انجام شد. نتایج XRD نشان دهنده ی بی شکل بودن ساختار همه ی نمونه ها به غیر از نوارهای تاب کاری شده در دماهای 500 C° و 560 C° بودند. در این نمونه ها، فازهای بلوری Fe₂B ،α–Fe و Fe₃B شناسایی شدند. اندازه گیری خواص مغناطیسی با استفاده از دستگاه پس ماندنگار نشان داد که القای اشباع آلیاژ با افزایش دما یا زمان عملیات حرارتی افزایش می یابد. ترکیب مناسبی از خواص مغناطیسی در نمونه های بررسی شده با انجام عملیات حرارتی در دمای 400 C° به مدت زمان 15 دقیقه به دست آمد.
کلیدواژه ها:
بي شكل، مذاب ريسي، انجماد سريع، Fe₇₈Si₉B₁₃، عمليات حرارتي، تاب كاري، خواص مغناطيسي، تبلور
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/645228/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بختیاری، رضا و جزایری قره باغ، علی و کیانی، مهدی و بینش، بهزاد،1390،بررسی تاثیر عملیات حرارتی بر خواص مغناطیسی نوارهای بی شکل Fe₇₈Si₉B₁₃،،،،،https://civilica.com/doc/645228
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، بختیاری، رضا؛ علی جزایری قره باغ و مهدی کیانی و بهزاد بینش)
برای بار دوم به بعد: (1390، بختیاری؛ جزایری قره باغ و کیانی و بینش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.