نقش آموزش خانواده در استفاده سالم از شبکه های اجتماعی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: مجله مطالعات روانشناسی و علوم تربیتی، دوره: 5، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JRPE-5-2_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 355
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکرم شادان

مریم شادان

چکیده

ارتباط بین انسان ها همواره از نیازهای اساسی و کارکرد های حیاتی انسان در طول تاریخ و موجودیت او بوده است اگر فرض کنیم ارتباط بین فرزند و مادر پدر و کودک و اعضای خانواده و نیز افراد با محیط پیرامون و اشیای و غیره برقرار نمی شد. چه اتفاقی می افتاد اصولا زندگی چه مفهومی می داشت و بشر نیازهای خود را چگونه برطرف می کند اما در طول تاریخ در راستای تحولات علوم و فنون و گذر انسان از دوران بدویت و دوران حجر و دوران آهن و غیره شاخص های ارتباطی نیز متحول گردیده است. زمانی ارسال خبر بوسیله دود یا کبوتر یا پیک صورت می گرفت و امروزه دستگاه های پیچیده دیجیتالی و مخابراتی میلیاردها خبر و اطلاعات را در اسرع وقت با دقت فراوان مثلا در مورد صورت حساب های کلان تجاری از غرب به شرق جهان ارسال می دارند و روابط دیگر فرهنگی هنری و ورزشی و تجاری... که در بطن خود نوعی ارتباط تلقی می گردد. اما جدیدا پس از فراگیر شدن و گسترش کامپیوتر در جهان و ارتباط اینترنتی نوع جدیدی ارتباط به نام شبکه های اجتماعی خصوصا در میان جوانان متداول شده است. در نگاه اول این نوع ارتباط یک ارتباط نابهنجار جنسی در میان مسیولین و خانواده ها تلقی می شود اما اگر به همه ی جوانب آن و رویکردهای ان دقت کنیم همه ی این فرایند، ارتباط نامعقول و نامحسوس جنسی نیست، بلکه می تواند شامل ارتباط علمی، اقتصادی، تبادل افکار و نظرات و استفاده افراد منزوی که از رویارویی مستقیم ناتوان هستند منشا ارتباطات مفید شود. در این تحقیق که ضمن بیان مسیله فوق و اهمیت و اهداف آن و نیز بیان سولات ویژه و تعریف متغیرها و واژه ها، به بیان کلی و تاریخی و تحقیقی و امروزی ارتباط از این نوع ا زمناظر گوناگون پرداختیم.

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، شبکه های اجتماعی، چت ، اینترنت ، کامییوتر، سایت، هکر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.