سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: JR_JRMA-3-8_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 135
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه چارچوبی مفهومی برای انتخاب ایده های محصول جدید و نوآورانهمطالعه موردی : شرکت ایران خودرو
چکیده مقاله:
در زندگی امروزی، شرایط عدم اطمینان بر کل صنایع حاکم است. تغییرات قیمت کالاهای اساسی، تغییر نرخ ارز و نیز تغییر قیمت سهام و به طور کلی تغییرات اقتصادی موجود در سراسر دنیا از جمله مواردی هستند که سازمان های امروزی دایما با آن روبه رو هستند. یکی از وظایف سازمان ها این است که با نوآوری در محصولات، این مخاطره ها را به حداقل برساند. بهره برداری از فرصت های محصول جدید و نوآورانه نیازمند تولید، توسعه و انتخاب بهترین ایده ها برای محصولات جدید است. مراحل اساسی این فرایند شاملدرک نیاز به محصولات جدید، کشف منابع موجود و بالقوه ایده ها، و نهایتا ارزیابی ایده ها است. این مراحل خود شامل تامل بر اهداف و اولویت ها، بررسی راهبردها، ارزیابی ایده های محصول جدید و انتخاب بهترین کاندیداها (ایده های محصول جدید) برای توسعه بیشتر می باشد. در این تحقیق یک چارچوب مفهومی برای انتخاب بهترین ایده های محصولات نوآورانه ارایه شده است. این مدل بیانگر چارچوبی است که بر مبنای درک نیازهای مشتریان، تعیین نیازمندی های بخش بازار حیاتی و مشخصات مشتریان مورد نظر، ارزیابی سهامداران و تحلیل اهداف و راهبرد آنها، مدیریت شبکه های تامین، تحلیل رقابتی، تحلیل زیرساخت و اولویت بندی ایده های محصولات جدید و نوآورانه بنا نهاده شده است. برایاندازه گیری متغیرها از پرسشنامه استفاده گردید. نمونه مورد مطالعه در این تحقیق شامل 330 نفر از کارکنان شرکت ایران خودرو بود که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردید. در این پژوهش به بررسی ارایه چارچوبی مفهومی برای انتخاب ایده های محصول جدید و نوآورانه (مطالعه موردی: شرکت ایران خودرو) از نیمه دوم سال 1395 می باشد
کلیدواژه ها:
محصول جديد، ايده ها، محصول نوآورانه، ارزيابي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/644495/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، مریم و مریی، سیده پریسا،1395،ارایه چارچوبی مفهومی برای انتخاب ایده های محصول جدید و نوآورانهمطالعه موردی : شرکت ایران خودرو،،،،،https://civilica.com/doc/644495
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حسینی، مریم؛ سیده پریسا مریی)
برای بار دوم به بعد: (1395، حسینی؛ مریی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.