استفاده از نمایه های مبتنی بر بارش در تعیین خشکسالی ها و ترسالی ها مطالعه موردی (استان گیلان)
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی بحران آب
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,528
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICWC01_031
تاریخ نمایه سازی: 27 آذر 1387
چکیده مقاله:
در مطالعه فوق آمار مربوط به بارش سالانه در طی دوره آماری 20 ساله برای ایستگاههایی از استان گیلان که دارای وقفه زمانی کمی بودند،جهت تحلیل و مدلسازی بارش و نیز جهت تعیین سالهای خشک ومرطوب استفاده گردیدند. در این تحقیق از مدل بارش قابل اعتماد، بارش استاندارد شده و روش نیچه استفاده شده است.
بررسی ها نشان می دهد که بارش استاندارد شده به علت قابلیت های بیشتر و محدودیتهای کمتر، بهتر ازدیگر مدلها می باشد.نتایج حاصل از بررسی داده های آماری ایستگاههای مورد مطالعه در استان گیلان با استفاده از مدلهای بالا، حاکی از آنست که وقوع پدیده های خشکسالی با شدت و ضعف هایی، در اکثر ایستگاهها قابل مشاهده است.
قابل ذکر است از نظر طبقه بندی شدت سالهای مرطوب وخشک،غالبا دراکثر ایستگاههای مورد مطالعه، حالت بارش نرمال و هر از گاهی سال خشک و نیز دوره مرطوب مشاهده می شود ،بطوریکه سالهای همراه با بارش نرمال از تداوم و دوره توالی بیشتری نسبت به سالهای خشک و مرطوب برخوردار است.
نویسندگان
محمدرضا جوادی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور- عضو باشگاه پژوهشگران جوان
سمانه غفاری
د انش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :