سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
کد COI مقاله: CESC14_325
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 956
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر تغییرات سیستمهای مهاربندی در ارتفاع بروی حداکثر تغییر مکان نسبی بام در سازه های فولادی
چکیده مقاله:
یکی ازضوابط مهم کنترل کننده طراحی سازه ها کنترل فاصله بین ساختمانها درز انقطاع می باشد با توجه به اهمیت کنترل تغییر مکان بام در برابر زلزله بررسی لرزه ای این نوع سازه با تغییر نوع مهاربند درارتفاع ازاهمیت خاصی برخوردار است . مطالعات انجام شده برروی این نوع سازه ها معمولا بدون تغییر مهاربند درارتفاع سازه صورت گرفته و نسبت به تغییر مهاربند درارتفاع توجه کمتری شده است برای این منظور تعدادی از قابهای خمشی فولادی با دهانه های متفاوت را با مهاربندی پس ازبارگذاری و طراحی براساس استانداردهای ایران تحت 3 زلزله طبس ،ناغان و رودسر مورد تحلیل دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی قرارگرفته و با تغییر نوع مهاربندی درارتفاع این قابها و بررسی درنتایج بدست آمده از تحلیل تراز مناسب جهت تغییر نوع مهاربندی جهت کنترل حداکثر تغییر مکان بام سازه پیشنهاد گردیده است . درانتها نتیجه گردید که تغییر در نوع سیستم مهاربندی در تراز مشخصی از ارتفاع می تواند درکاهش حداکثر تغییر مکان بام سازه تحت زلزله موثر باشد .
کلیدواژه ها:
قاب مهاربندي شده فولادي ، تغيير نوع مهاربندي در ارتفاع ، تحليل ديناميكي غير خطي ، عملكرد لرزه اي ،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/64153/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گرامی، محسن و صدری، روزبه،1387،تاثیر تغییرات سیستمهای مهاربندی در ارتفاع بروی حداکثر تغییر مکان نسبی بام در سازه های فولادی،چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور،سمنان،،،https://civilica.com/doc/64153
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، گرامی، محسن؛ روزبه صدری)
برای بار دوم به بعد: (1387، گرامی؛ صدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.