سال انتشار: 1396
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فرآینده های گاز و پتروشیمی
کد COI مقاله: GPPCONF01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 391
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصلاح شبکه تبادلگرهای حرارتی واحد الفین پتروشیمی اراک به منظور کاهش مصرف انرژی با استفاده از تکنولوژی pinch
چکیده مقاله:
در این مقاله، اصلاح شبکه تبادلگرهای حرارتی واحد الفین مجتمع پتروشیمی اراک با استفاده از تکنولوژی پینچ و به کمکنرم افزار Aspen Pinch مورد بررسی قرار گرفته است. واحد الفین شامل 25 جریان سرد و 34 جریان گرم می باشد و 56مبدل حرارتی وظیفه تبادل حرارتی در شبکه را بر عهده دارند. در هدفگذاری رتروفیت، با فرض بازده سطح افزایشی برایکل سطوح اضافه شده، مقدار حداقل اختلاف دمای مناسب جهت اصلاح شبکه برابر با 2 درجه سانتی گراد بدست می آید.تحلیل پینچ تنها به تحلیل حرارتی سیستم ها پرداخته و قادر به بررسی توان یا کار محوری نمی باشد. از آنجا که سیکلتبرید اتیلن و پروپیلن بخش عمده ای از یوتیلیتی مصرفی واحد الفین را تشکیل می دهد، تحلیل اکسرژی به عنوان ابزاریدیگر جهت بررسی توان یا کار محوری، بکار گرفته شده است . میزان یوتیلیتی گرم مصرفی واحد 36488 کیلو وات میباشد. میزان صرفه جویی در مصرف یوتیلیتی گرم برابر با 1007 کیلو وات می باشد که معادل با 2/76% از یوتیلیتی گرم مصرفی واحد و 23/68% از مقدار هدفگذاری است. سرمایه مورد نیاز اصلاحات پیشنهادی 158 میلیون تومان با دوره بازگشت 20 ماه می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GPPCONF01_037 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/637102/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سرلک، مهدی و علی حسینی، افشار و محمدی، حمد،1396،اصلاح شبکه تبادلگرهای حرارتی واحد الفین پتروشیمی اراک به منظور کاهش مصرف انرژی با استفاده از تکنولوژی pinch،اولین کنفرانس ملی فرآینده های گاز و پتروشیمی،بجنورد،https://civilica.com/doc/637102
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، سرلک، مهدی؛ افشار علی حسینی و حمد محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، سرلک؛ علی حسینی و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اینترنت اشیا: کاربردها، سبک ها، چالش ها و مدیریت اشیای مجازی
- اینترنت اشیاء، برنامه های کاربردی و چالش های توسعه
- مدلسازی تونل با روش حفاری NATM در خاک رسی با استفاده از مقایسه مدل رفتاری کم کلی و موهر کلمب
- بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها
- مطالعه و بررسی فرآیند استخراج مایع-مایع پیشرفته با استفاده از مایعات یونی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.