سال انتشار: 1395
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران
کد COI مقاله: AEROSPACE16_351
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 182
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تاثیر استفاده از تقویت کننده حلقوی بر عملکرد سوراخ نگهدارنده در نوک ترک
چکیده مقاله:
صفحات نازک از اجزای پرکاربرد در سازههای هوایی هستند. با کارکرد وافزایش عمر این سازهها به تدریج ترکهایی در ورق ایجاد میشود که سبب کاهش کارایی و ایمنی سازه میگردد. از سوی دیگر، تعویض قطعات معیوب تاثیر مستقیمی بر هزینه تعمیر و نگهداری سازهها و سیستمهایمورد نظر دارد. برای جلوگیری از افزایش این هزینهها، استفاده از روشهایجایگزین تعویض قطعات ترکدار متداول است. ایجاد سوراخ نگهدارنده در نوک ترک، روشی متداول در خصوص افزایش عمر و تامین استحکام قطعات با هزینه کمتر نسبت به تعویض کلی قطعه معیوب میباشد. اماتمرکز تنش بالا و رشد مجدد ترک از لبه سوراخ، عامل محدود کنندهایدر استفاده از این روش به شمار میرود. در این مقاله، روشی کاربردی برای تقویت لبه سوراخ نگهدارنده جهت افزایش راندمان ترمیم پیشنهاد و بررسی میشود. بدین منظور، تقویتکنندهای حلقوی به شکل واشر بهعنوان وصله در نظر گرفته میشود که کارآیی ترمیم با سوراخ نگهدارنده رادر برابر بارهای اعمالی افزایش دهد. مدلسازی و تحلیل عددی توزیع تنش در ورق ترکدار و ترمیمهای انجام شده بر آن با استفاده از نرمافزار اجزاء محدود صورت میگیرد. نتایج تحلیلهای تنش در مجموعه ورقفلزی ترکدار به همراه سوراخ نگهدارنده و وصله نشانگر آن است کهاستفاده از تقویتکننده حلقوی در لبه سوراخ میتواند تا حدود زیادی به افزایش کارایی ترمیم کمک نماید. همچنین ابعاد مناسب برای این واشر، به ابعاد هندسی ورق ترکدار و سوراخ نگهدارنده بستگی خواهد داشت.
کلیدواژه ها:
ترک- ترمیم- سوراخ نگهدارنده- تقویتکننده
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/636712/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذاکری، مهناز و میرزاجانی، علی،1395،ارزیابی تاثیر استفاده از تقویت کننده حلقوی بر عملکرد سوراخ نگهدارنده در نوک ترک،شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/636712
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ذاکری، مهناز؛ علی میرزاجانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، ذاکری؛ میرزاجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت استرس
- بررسی و تحلیل نفوذ مایل پرتابه صلب در اهداف بتنی
- ارائه روشی خلاقانه برای محاسبه ضریب شدت تنش ناچ های V شکل با سوراخ انتهایی (VO)
- بیمه مسافر در سوانح هوایی در حقوق ایران
- تبیین عوامل موثر بر آماده سازی روانی خلبانان خطوط هوایی پیش از پرواز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و رتبه بندی عوامل تأثیرگذار در برنامه ریزی پرژه های ساخت (مطالعه موردی)
- تجزیه و تحلیل ریسک در انتخاب بهترین روش ارزیابی عملکرد با رویکرد طراحی بدیهی فازی
- نسل جدیدی از مواد کامپوزیتی هوشمند فوق پیشرفته نوآورانه حاوی سیالات الکترورئولوژیک: یک بررسی تجربی
- دلایل افزایش نیروگاه های بادی نسبت به نیروگاه های خورشیدی نیروگاه های خورشیدی در ایران و جهان
- مطالعه فرکانسی افزودن گارنی فلپ پلاسمایی بر میدان جریان حول صفحه تخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.